ANÀLISI QUÍMICA D'ALIMENTS -"BROMATQUIM" pàgines i links relacionats amb l'anàlisi química (especialment d'aliments), i altres temes afins.

actualitzat:02/03/2011 contacta castellano english
pràctiques Pràctiques dels cursos d'Iniciació a la Bromatologia que foren impartits per l'autor d'aquesta web a l'Institut Politècnic de FP de Terrassa (IES de Terrassa), promocionats pel CECOT i el Fons Social Europeu.
downloads Aquí es pot baixar els texts complerts de les esmentades pràctiques, així com altres treballs de l'autor.

bitàcora Bloc en el que els visitants d'aquesta web poden afegir comentaris, suggeriments i opinions sobre el seu contingut i sobre altres temes proposats en els camps de la química analítica i la tecnologia a l'ensenyament.

enllaços Links d'organismes, entitats o particulars, relacionats amb la temàtica d'aquest espai i d'altres aparentment no directament relacionats peró que per les seves característiques poden facilitar enllaços a llocs que sí que ho estan
formació professional Enllaços a informació del Departament d'Ensenyament, sobre estudis secundaris, a Catalunya, dels camps de la química analítica i de l'alimentació.
universitats Enllaços a les universitats.
bibliografia Algunes referències bibliogràfiques relacionades amb la temàtica d'aquest espai.
parèntesi Espai "d'esbarjo" amb qüestions d'aspecte més distendit relacionades (o no) amb la temàtica que ens ocupa i alguna altra que no hi està relacionada ni molt ni poc.
correu Contacte e-mail amb l'autor.

creació i manteniment web: Francesc Fernández, professor d'Anàlisi i Qímica Industrial i de Tecnologia

link d'interés cívic

Sou el visitant nro:www.servicont.com

web (http://www.xtec.cat/~ffernan5) allotjat a la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya

comptador de visites facilitat per Servicio de Contadores

subdomini (http://bromatquim.migueb.com) facilitat per mi@rroba