Els blocs i la seva aplicació a l'aula
 
Mòdul 2
  Inici
 

CREACIÓ D'UN BLOC A BLOGGER: La primera entrada

   
 
Un cop hem creat el bloc, el següent pas es escriure la primera entrada. En aquesta, caldrà que escriviu el text de presentació del bloc. No oblideu que ha de deixar clar quin és l'objectiu pel qual s'ha creat i quin en són els destinataris primers. No patiu, penseu que les entrades sempre es poden editar de nou, és a dir, modificar i rectificar; també es poden esborrar, o bé desar com a esborrany.
   
  Aquesta és la primera pantalla que us apareixerà:
 
   
 
2. Escriviu el text, atenent les 4 indicacions en vermell de sota (omplir títol, omplir text amb una notícia, vista prèvia i publicació final) publiqueu la vostra primera anotació al bloc. No patiu, es pot esborrar o editar encara que ja estigui publicada, sense problemes.
   
 
   
  3. Immediatament us sortirà un avís que tot s'ha fet satisfactòriament.
 
Ara ja podeu podeu veure la primera notícia del vostre bloc. Feu clic a "Ver blog en una ventana nueva ", per tal de vere'l en una nova finestra.
 
   
   
  Si un cop acabada l'edició de la primera entrada, tanquem l'ordinador, com ho fareu per tornar a accedir al bloc i editar de nou o bé per modificar el text que heu escrit?
 
Doncs, heu de recordar l'adreça o URL del vostre bloc, el compte d'usuari i la contrasenya amb la qual us heu registrat. Penseu que teniu accés al bloc des de qualsevol ordinador.
 
   
   
 
Aleshores us demanará el nom d'usuari i contrasenya. Aquests seran els que haureu introduit al registrar-vos. És important que el recordeu.
   
 
   
  Font: Comunicació i audiovisuals a internet