El cesire*.aulatec, aula de recursos de Tecnologia del Departament d'Ensenyament, juntament amb Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), van organitzar unes jornades de treball amb el tema:
  Innovació 
i Interdisciplinarietat
Aquesta van ser unes jornades per als docents, interessats en conèixer i informar-se del del projecte “Innovació i transversalitat" entre les àrees curriculars de tecnologia, ciències, matemàtiques i llengües.

Aquestes jornades van aconseguir donar a conèixer recursos per comprendre i treballar les darreres innovacions en ciència i tecnologia des de la interdisciplinarietat. Veurem exemples de com treballar matemàtiques amb llengua estrangera o les darreres investigacions en nanotecnologia i veurem tallers per comprendre la superconductivitat o la detecció de partícules subatòmiques.

Aquesta sessió va aconseguir
      • Conèixer els recursos didàctics que ofereix el mNACTEC sobre Innovació i transversalitat .
      • Orientar al professorat per fer ús actiu d'aquests recursos presentats.
      • Conèixer els recursos didàctics que ofereixen les exposicions: "Les matemàtiques i la vida", "Dimensió Nano" i "Explorant els inicis de l'univers", des d'una manera interdisciplinar pel que fa a les àrees de tecnologia, ciències, matemàtiques i llengües.
      • Mostrar tallers i materials didàctics per usar a l'aula, associats a les exposicions presentades. 
Es va realitzar
  • En dues sessions
      1 Sessió:   Les matemàtiques i la vida quotidiana i la nanotecnologia parlen en català i anglès.
      2 Sessió:  Explorant els inicis de l'univers. La superconducció i la detecció de partícules.

Lloc: mNACTEC

Dates: 28 i 29 de novembre de 2012

Material treballat a les sessions:

cesire* aulatec aula de recursos de tecnologia   Carrer de les Escoles, 5    Tel. 936 920 660  Fax. 935 808 878    08290 Cerdanyola del Vallès

Amb la col·laboració de l'Associació del Professorat de Tecnologia de Catalunya