El cesire*.aulatec del Departament d'Ensenyament va col·laborar amb TV3 en l'organització d'unes sessions formatives per al  professorat que estava interessat a fer vídeos, especialment per al concurs internacional de vídeo per a escoles “Have Your Say”.
Energy Bits per al consum intel·ligent d'energia. La producció audiovisual. 
Descripció
QUÈ ÉS HAVE YOUR SAY (HYS) ?

És un concurs de vídeo que forma part de la campanya mundial Energy Bits per al consum intel·ligent d'energia, adreçada principalment a joves i adolescents. El concurs en concret, vol comptar amb la participació d'alumnes entre 11 i 18 anys. 

Es tracta de fer enregistraments de durada menor a 3 minuts, on els alumnes tractin el tema de l'energia en el seu ampli espectre de possibilitats (renovables, estalvi, eficiència, transport sostenible, reciclatge, reutilització, etc.). 

Cada centre pot presentar tants vídeos com vulgui. Per participar-hi, només cal penjar els vídeos produïts al canal Youtube d’Energy Bits. Els vídeos han de comptar amb un tutor que es faci responsable dels continguts inclosos en l'enregistrament. 

El lliurament de vídeos és el pròxim 15 d'abril del 2013 (nova data de termini). Trobareu més informació sobre el concurs a la pàgina ww.ebitsvideo.com

Informació detallada 
Tríptic informatiu    Novetat: s'amplia l'edat de participació de 11 a 18 anys.
Per ajudar al professorat 
Energy Bits per al consum intel·ligent d'energia. La producció audiovisual. TV3 va donar-nos un cop de mà per tal de començar l'activitat amb alumnes.

Que vol dir? És van fer unes sessions formatives de tres hores de durada adreçades especialment als docents que vulguin inscriure a l'activitat de fer un vídeo amb els seus alumnes però que els falta experiència en aspectes audiovisuals.

Aquesta sessió pretén informar i practicar 
      • La creació de guions
      • La dinamització de grups per a la producció audiovisual.
      • La planificació de rodatges, per posar alguns exemples.
Documentació d'interès presentada a les jornades:

Altres enllaços d'interès:
  • Sobre energia:
  • Recursos Creative Commons:

Informe gràfic de les sessions


cesire* aulatec aula de recursos de tecnologia   Carrer de les Escoles, 5    Tel. 936 920 660  Fax. 935 808 878    08290 Cerdanyola del Vallès
Amb la col·laboració de l'Associació del Professorat de Tecnologia de Catalunya