Quines
accions
es poden fer des 
dels centres educatius per donar a conèixer mundialment
l'obra d'aquest 
geni Català?

Per tal de fer difusió a nivell mundial de l'obra d'aquest geni Català, el cesire*.aulatec amb la col·laboració dels cesire's creamat, cedec, cirel, ceres, proposem diverses accions a realitzar per docents i alumnat interessats en sumar-se a la celebració de 2009 Any Monturiol. 

No cap dubte que estudiar la figura de Narcís Monturiol, pot fomentar vocacions de la nostre generació per la ciència i la tècnica

A l'estudiar la figura d'aquest científic i dels seus invents i investigacions es pot esbrinar com l'enginy i la perseverança aconsegueixen fites molt importants.

Als 150 anys de l'avarament del seu submarí, potser es el moment de posar al lloc d'honor que li correspon en la història de la navegació submarina a nivell internacional.

La proposta d'activitat central:
 
Activitat escolar  Imitant MonturiolDescripció de l'activitatInici:
2 de desembre de 2009Jornada de presentació de treballs 20 de maig de 2010Inscripcións fins el 23 d'abril de 2010 

Per anar començant... proposem una primera activitat molt senzilla:
  • Localitzar al vostre poble, ciutat... monuments, places, carrers que estiguin dedicats a Narcís Monturiol o a la seva obre i fer-ne una foto digital i enviar-la a:
  • cesire*.aulatec aulatec@xtec.cat 

  • fent constar nom de l'autor, IES on estudia, població, docent responsable.
    Es publicarà a la web.
    A tall d'exemple podeu veure aquesta a Terrassa (Vallès Occidental)


    cesire* aulatec aula de recursos de tecnologia    Carrer de les Escoles, 5 i 7  T. 936 920 660 Fax. 935 808 878     08290 Cerdanyola del Vallès     e-mail:aulatec@xtec.cat