ELS DE 1r HEM ANAT A

LA CASA DE NATURA

El dia 11 de març els nens i nenes de primer vam anar a la casa natura de Ripollet. Vam caminar i caminar, feia un dia primaveral.

Observació plantes----- Se'ns van presentar les monitores i ens van explicar l'activitat. Es deia "Quina olor que fa?". Realment vam poder comprovar que era cert, algunes plantes aromàtiques feien molt bona olor, una olor estupenda.
Treball del quadern----- Vam fer un treball de camp real, ens vam convertir en autèntics científics. Ens havíem de fixar en tots els detalls de les plantes i les vam descriure. Després s'havien de dibuixar (l'espígol, el romaní, la farigola…)
Observació microscòpica----- Per veure bé els detalls fins i tot vam fer servir un fantàstic microscopi binocular, on es veia tot una mica més gran.
Esbarjo --- Era un dia de sol tan maco que vam jugar a l'aire lliure i vam esmorzar a les taules de fusta.
Alcohol romaní---- Després de descansar una estona, vam tornar a la feina. Com experts de laboratori que som, vam fabricar alcohol de romaní. Esmicolavem el romaní i el barrejavem a parts iguals amb alcohol i aigua. Les monitores ens van explicar que encara no es podia fer servir, que s'havia de deixar reposar dues setmanes. Després de les quals, ja estaria preparat per fer-nos uns bons massatges si ens fa mal l'esquena o qualsevol altra part del cos.
 
A C. INICIAL