Aquest curs 2008-2009 hem treballat L'HUMOR durant la setmana cultural. Hem fet un treball des de diferents vesants, pallassos, cinema, acudits,... ho hem treballat en tallers i també a les classes normals. BLOC DE L'HUMOR.

Els resultats han estat espectaculars!!


El programa previst ha estat el següent:
A Educació Infantil cada dia de 9 a 10 es presentarà la jornada en format d'internivells amb el passe de dos vídeos de pallassos, un d'ombres xineses i un de titelles (recordem que P-4 va d'excursió el dilluns 16). Després del pati s'organitzen 4 tallers (maquillatge, pintar, risoteràpia i titelles) i per les tardes es treballarà amb grup classe.

El Cicle Inicial, de 9 a 11 faran classe normal. Després del pati es fan 4 tallers sobre el còmic on es treballen diferents aspectes, onomatopeies, expressions, personatges i com es passa del format conte al còmic. I per les tardes faran 3 tallers: visionat d'esquetxos d'humor, faran un forçut articulat i ordenar historietes, de tot aquell treball en faran un dossier.

Cicle Mitjà, de 9 a 11 treballaran l'entorn de diferents personatges (pallassos Charlie Rivel, Tortell Poltrona i Pepa Plana, actors Charlot i El Tricicle), després del pati decoraran el passadís en funció de l'entorn significatiu dels personatges treballats (circ, cinema i teatre). I per les tardes faran 4 tallers: barrets, cartells, samarretes i visionat d'esquetxos d´humor.
Cicle Superior, de 9 a 11 faran classe normal. Després del pati es fan 6 tallers: còmic, mimo, acudits, imitacions, pel·lícules i cinema en blanc i negre.
Dijous Gras: Durant el matí Cicle Mitjà i Cicle Superior aniran a celebrar el dia de la truita al parc, celebrant el tradicional concurs de truites els alumnes de Cicle Superior. Educació Infantil ho celebrarà al parvulari per la tarda.
Divendres tarda: celebrarem tots plegats la cloenda de la Setmana Cultural fent-nos les fotos de grup al pati. L'AMPA ens convida a berenar i ho farem a les classes. Durant aquesta tarda els nens i les nenes de Cicle Inicial faran desfilades de disfresses a les classes i els de Cicle Mitjà i Superior faran la desfilada pel passadís. L'equip de mestres de música ens ha preparat un cd amb música ambiental per la tarda de divendres.