Activitats recents

14
Novembre

BONES NOVES!
DESPRÉS D'ESPERAR...
JA TENIM ELS VÍDEOS DEL:

"SUMMER CONCERT 2015" Sí, 2015!

Benvolguts pares i mares, nens i nenes, alumnes i ex-alumnes... Sabem que ha passat molt de temps des que vam fer l'enregistrament del "Summer Concert" però és que un pirata malvat ens va robar els arxius, i els havia amagat tant i tant bé, que ni tan sols ell recordava on els havia guardat.

Per sort aquesta setmana, després de seguir pels passadissos del centre un petit ratolí que portava una coseta brillant a la boca, hem descobert una cambra secreta, però, shhh... Ha de continuar essent un secret. Per tant no direm a ningú on és aquest racó de la nostra gran escola.

El fet és que el petit ratolí portava a la boca una memòria USB, i sabeu què hi havia dintre d'aquest llapis de memòria? trrrrrrr, trrrrr, trrrr, trrrr... ELS ARXIUS DEL SUMMER CONCERT!

Així que en aquest enllaç us els fem arribar, clicant a la imatge o accedint a la secció "Summer Concert", del Blog d'Educació Física.

Esperem que els gaudiu molt, tot recordant com éreu fa quasi 2 anys!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

28
Octubre

TRUCO O TRATO...
VOLDRÀS DIR: CASTANYA O BONIATO!

Senyoooors, senyooores, nens i nenes, pares i mares, mestres... LA CASTANYADA HA ESTAT UN ÈXIT. Hem pogut gaudir de molt bon temps, castanyes calentes, uns sucs ben bons i música, música, música!

Volem agrair a l'AMPA de l'escola tota la feina que ha fet per l'escola i per cadascun dels nens del nostre centre. SOU MOLT GRANS! TANT QUE LES PARAULES MAI SERAN SUFICIENT, PERÒ, GRÀCIES.

Tant fent clic a la imatge de la castanyera com sobre aquestes paraules podreu accedir a un ampli àlbum de fotos on poder descobrir com ens ho hem passat!

BONA CASTANYADA! Bon pont! I fins aviat!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

29
Juliol

Preparant el nou curs 2016-2017.

Benvolguts tots: nens i nenes, pares i mares, mestres antics i mestres nous... Aquests dies de juliol han estat molt intensos, hem preparat nous projectes i activitats per anar millorant la nostra tasca educativa en el curs vinent. 

Però shhh! Encara no us les volem avançar. Si voleu conèixer-les esperem la vostra assistència a les reunions d'inici de curs on us informarem de totes les novetats. Aquí teniu les dates.

Hem posat a la vostra disposició la informació sobre el calendari escolar i els llibres de text de cada nivell en la secció CURS 2016-17.

Res més, desitjar-vos unes bones vacances i que gaudiu d'un descans el més reparador possible! BON ESTIU!!!

PS. Perdó! Se'ns oblidava!
El que sí us podem avançar és el lema del curs 2016-2017.

"Tot està per fer
i tot és possible"

Miquel Martí i Pol

Aquesta és la motivació que ens empeny per continuar treballant amb il·lusió, el fet que junts puguem construir i fer realitat l'escola amb la que tots somiem.

ENDAVANT!

 

¬ Activitats passades d'enguany ¬ Activitats passades (CURS 2015-2016)

Sóc bon
estudiant?

DESCOBREIX-HO
 

 

 

 

 

 

Featured Image

Escola Josep Janés

Avd. Josep Tarradellas n 116
CP. 08901 - L'Hospitalet del Llobregat
Barcelona. mapa.

 

Telèfon / fax: 93 338 83 89
correu electrònic: a8038004@xtec.cat
web: http://www.xtec.cat/ceip-josepjanes