Activitats recents

26
Juny

Fi de curs! - Recollida de notes

Benvolgudes famílies, com ja sabeu hem acabat el curs 2016/2017 i només ens queda un últim acte per finalitzar-lo: el lliurament de notes.

Us esperem, per tal que pugueu passar a recollir les notes dels vostres fills/es, aquest dimecres 28 de juny de 9:30h fins a les 12:30h. Podreu pujar a les classes dels vostres petits i fer una darrera "mini" entrevista amb la tutora.

No oblideu signar el justificant d'haver rebut les notes i lliurar-lo a la mestra... És nou d'aquest curs 2016/2017. Veureu que l'avaluació ha canviat completament i per tal de fer-la més entenedora juntament amb les notes rebreu uns aclariments que esperem us siguin d'utilitat.

Res més, molt bon estiu a tothom...
Gaudiu molt i prenguem forces pel curs vinent! ;-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

22
Juny

Danses - Graduació -
Festa de l'aigua

Benvolgudes famílies, aquest fi de curs ha portat diverses novetats al Josep Janés. Enguany hem acomiadat els alumnes de 6è amb dues celebracions ben peculiars:

1. Un festival de danses. Tots els cursos de primària els hem dedicat una actuació als nostres amics de 6è. En finalitzar el recital, els alumnes de 6èA i 6èB ens van regalar una coreografia amb ACROSPORT :-O. Feu clic aquí per veure un petit àlbum de fotos!

2. Un comiat més íntim, amb la companyia de les famílies dels alumnes de 6è, un poema, la història de la classe, dos powerpoints per rememorar els moments de 6èA i 6èB, i el lliurament de les orles. Feu clic aquí per veure un petit àlbum de fotos!

---

I com cada any el darrer dia de curs hem fet la "Festa de fi de curs", però aquest any hem incorporat l'aigüa com a element lúdic... així que podem anomenar-la: "La festa de l'aigua". Fent clic aquí podreu veure algunes fotos.

Volem donar les gràcies a l'AMPA que ha estat qui ha finançat i ha fet possible aquesta darrera festa del curs. MOLTÍSSIMES GRÀCIES MARES I PARES DE L'AMPA. US ESTIMEM! ;-)

Aquest temps de vacances posarem música d'estiu a la web de l'escola...
THE SUMMER STARTS NOW!!! LET'S FUN! LET'S PARTY! ;-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

29
Març

Activitats amb la Fundació Johan Cruyff.

Benvolgudes famílies, en el context de la setmana interdisciplinar vam rebre la visita de la fundació Johan Cruiff. Amb els grups de 5è dues voluntàries de la fundació van transmetre als nostres alumnes els valors respecte a l'esport d'en Johan Cruyff.

Després a la pista del pati va venir la part pràctica. Esports per posar-se en la pell de les persones discapacitades: cadires de rodes, pilotes que sonen, etc... Una gran activitat que ens ha sensibilitzat encara més amb el valor que treballàvem en el cicle superior: "Tots som iguals, tots som diferents".

 

Fins aviat!

 

 

¬ Activitats passades d'enguany ¬ Activitats passades (CURS 2015-2016)

Sóc bon
estudiant?

DESCOBREIX-HO
 

 

 

 

 

 

Featured Image

Escola Josep Janés

Avd. Josep Tarradellas n 116
CP. 08901 - L'Hospitalet del Llobregat
Barcelona. mapa.

 

Telèfon / fax: 93 338 83 89
correu electrònic: a8038004@xtec.cat
web: http://www.xtec.cat/ceip-josepjanes