Activitats recents

23
Des.

Avui com molts de vosaltres sabeu, hem fet el Concert de Nadal de la nostra escola. Ha estat un èxit: per l'esforç dels nens, per l'assistència dels pares, i pels somriures i llàgrimes d'emoció d'uns i d'altres. ;-)

No ens ha tocat la loteria, però els vostres fills, "els nostres nens" son el millor tresor que podem tenir. Que els veiem créixer i els gaudim durant molts anys!

Us hem preparat un petit reportatge des de molts angles de vista ;-) Voleu veure les fotos? Fotos del Concert de Nadal 2014

---

I després de tant esforç tots els petits de la nostra escola es mereixen un bon descans... Recordeu que els mestres ja hem parlat amb Ses Majestats els Reis d'Orient, així que si no heu fet la carta... No us oblideu!!! Queden pocs dies!!! ;-)

Bon Nadal a tothom!


-----------------------------------------------------------------------------------

18
Des.

Ses Majestats
ens han visitat,
molts caramels
ens han regalat,
"Fins molt aviat!"
S'han acomiadat!

Ja tenim aquí el reportatge fotogràfic de tota la família del Josep Janés amb la il·lustre visita d'aquesta setmana... "Els Reis d'Orient". Han estat encantats de passar el matí amb nosaltres i molt contents han omplert les nostres mans de caramels. Moltes gràcies! I fins d'aquí a molt poc! ;-)

Voleu veure les fotos? Visita dels Reis d'Orient al Josep Janés.

-----------------------------------------------------------------------------------

16
Des.

Ara ve Nadal, matarem al gall...
i a la tia Pepa li darem un tall!

Estem acabant el trimestre: controls, notes, tapes dels àlbums, postals de Nadal... i enmig de la voràgine del final del trimestre les entranyables celebracions nadalenques...

Demà dijous, 17 de desembre, ens visiten Ses Majestats els Reis d'Orient. Tots els petits han preparat la seva carta i els mestres hem de fer el traspàs d'informació de quins nens s'han portat bé i quins malament. :-)

Dilluns vinent, 22 de desembre, els petits de l'escola prepararem uns bastons ben llargs i durs per fer cagar el Tió: "Caga Tió, tió de Nadal..."

Dimarts 23 de desembre, com és tradicional a la nostra escola, celebrarem el Concert de Nadal, ja heu rebut totes les families les vostres entrades, oi? Doncs us esperem amb molta il·lusió, i no cal dir els vostres petitons.

Bon Nadal!

 

¬ Activitats passades d'enguany ¬ Activitats passades (CURS 2013-2014)

Sóc bon
estudiant?

DESCOBREIX-HO
 

 

 

 

 

 

Featured Image

Escola Josep Janés

Avd. Josep Tarradellas n 116
CP. 08901 - L'Hospitalet del Llobregat
Barcelona. mapa.

 

Telèfon / fax: 93 338 83 89
correu electrònic: a8038004@xtec.cat
web: http://www.xtec.cat/ceip-josepjanes