SERVEI DE MENJADOR |
Menús mirar WEB Ampa |
El menjador escolar està gestionat pel Consell Escolar del Centre i funciona des del dia 12 de setembre fins el 22 de juny (ambdós inclosos). El menjar es elaborat cada dia a la cuina del Centre. El servei de Menjador és un espai educatiu integrat en el projecte d’escola. Es treballa amb els alumnes l’educació alimentària i els hàbits d’higiene i socialització . |
Per als alumnes de P3 s’ofereix un espai de descans , en un espai individualitzat per a ells. Aquest servei, té unes normes de funcionament, que s’han de respectar i complir, ja que és la continuació de l’espai educatiu . El preu del menú és de 6.20 € euros/ dia per als alumnes fixes i de 7 € euros per als alumnes esporàdics Els alumnes d’Educació Infantil P3 P4 i P5 i de cicle inicial de Primària porten bata a l’hora de Menjador. (Poden fer servir la mateixa de l’any passat) Els/les monitors/es de menjador s’encarreguen de la vigilància i l’educació en els hàbits a adquirir en els moments abans , durant i desprès, de l’àpat del dinar de l’alumnat des de les 12h30’ fins a les 15h. Es fan tres torns de dinar. Cada torn disposa del mateix temps. Podeu demanar una entrevista amb la coordinadora de menjador (Carol) si voleu comentar-li algun aspecte o bé si teniu qualsevol dubte. No cal portar tovalló, s’utilitzen de paper, tampoc han de portar raspall de dents, per qüestions d’higiene col·lectiva. Els menús els elabora una dietista-nutricionista d’acord amb els criteris nutricionals del Departament d’Educació . |
Els menús són adequats a les necessitats alimentàries dels infants, amb equilibri dietètic, variats en les matèries, textures i sabors, adequats a la temporada i amb presentació acurada. Està previst menús especials per acasos específics. Cada menú consta d’un primer plat, segon plat amb guarnició, postres pa i aigua. Els primers i segons plats alternen productes bàsics (cereals, pasta, arròs, verdures, llegums, patates, carn, peix, ous etc). Les postres alternen fruites de temporada i setmanalment un làctic. S’envia una còpia del menú mensual a les famílies, i també la trobareu penjada a la WEB aquest any us fem arribar també una proposta de menú pel sopar, que la trobareu al darrera del full del menú. S’informa diàriament a les famílies de P3 de com ha anat l’espai Menjador. Sempre que calgui també s’informa de les incidències significatives mitjançant un “full d’incidències”. Es lliura a les famílies un informe trimestral del seguiment i l’evolució de l’infant. Quan es fa una excursió de tot el dia, l’empresa de menjador subministra un dinar amb entrepans als nens usuaris d’aquest servei. |
Quan un alumne estigui malalt durant uns dies consecutius i per aquest motiu no assisteix a l'escola, es retornarà la part proporcional del cost del menjar a partir del segon consecutiu d'estar malalt i de no assistència a l'escola, a aquelles famílies que hagin avisat des del primer dia de 9 a 10 del matí. S'ha d'avisar a l’encarregada de l’empresa que cobra els rebuts o bé al telèfon de l'empresa de menjador 675 740 515. Qualsevol dubte o aclariment econòmic també el poder consultar a aquest mateix número. |
Les despeses que ocasionin les devolucions dels rebuts seran carregades a les famílies, igual que les despeses de monitoratge i hauran d’ingressar l'import al compte de l’empresa de menjador. |
|
El Departament d’Ensenyament oferta ajuts de Menjador per a les famílies amb escassos recursos econòmics. Les aportacions varien entre 3 i 4 € i la resta l’ha d’abonar la família. La Direcció ho comunicarà mitjançant circular en el moment de la convocatòria. |
|
Quan un alumne, amb el seu comportament, manifesti una actitud contrària a les normes establertes o, que posi en perill la integritat física dels altres alumnes, de forma reiterada, serà donat de baixa, desprès d’haver esgotat totes les vies socio-pedagògiques possibles. Igualment si una família no ha fet els pagaments corresponents serà donada de baixa fins que es posi al corrent. |
RECOMANACIONS
|