Darrera actualització: 24/02/2015
El proper dimecres 25 de febrer a les 15:15 l'Escola Màrius Torres obre les portes per a que els pares i les mares que ho desitgin ens puguin visitar al nostre edifici a la carretera de Collblanc 93-95 i veure in situ com treballem. Tots i totes hi esteu convidats i convidades, us hi esperem!
portes obertes
JORNADA DE PORTES OBERTES

Com podem participar en les eleccions del consell escolar?

En les eleccions, les famílies hi podeu participar de dues maneres diferents:

Per què és important que les famílies participem en el consell escolar?
Els professionals dels centres i les famílies compartim un objectiu: l'èxit educatiu dels fills. Les decisions que es prenen al consell escolar són decisives per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l'èxit educatiu de tots els alumnes. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares en les eleccions al consell escolar és tan important.
Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat i delegueu en la seva veu i representació. Així feu arribar les seves opinions i aportacions. És important que participeu en les eleccions al consell escolar perquè:

És important tenir una escola oberta a l'entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots pugueu fer del vostre barri un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.

 

Trobareu més informació al Web del Departament d'Educació, fent clic aquí.

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
11/11/2014
Un cop passades les primeres setmanes del curs 2014-2015 ja ens hem situat i ja estem preparats i preparades per a treballar de valent! Una bona mostra del que estem fent són els blocs que hem creat per a les diferents seccions de l’escola, el Cicle Superior i l’Aula d’Acollida ja ens hem estrenat! Trobareu l’accés als diferents blocs en el menú Activitats > Enllaços. Esperem que aviat s’afegeixin més seccions per a poder ensenyar al món totes les coses divertides i emocionants que estem fent a l’escola. D’altra banda, també hem donat una forta empenta al nostre calendari de Google, no només pel que fa a les vacances i dies festius sinó que avisarem també de les sortides i activitats que organitzi l’escola. De moment hem penjat les sortides i activitats de Cicle Mitjà. Estigueu a l’aguait perquè estarem actualitzant el web i els blocs amb més freqüència. Salutacions cordials!
mural biblioteca
En Màrius Torres ja ha començat a treballar!

02/10/2014

 

Escola Màrius Torres
Benvinguts al web de l'escola Màrius Torres. Per aquest curs 2014-2015 hem actualitzat i preparat la pàgina per tal de resprondre a les necessitats dels alumnes i dels pares i mares de la nostra escola. S'ha actualitzat la presentació de l'escola a Trets d'Identitat i l'Equip de mestres, s'ha canviat la galeria d'Instal·lacions de l'escola, s'ha revisat la secció de Documents, els Llibres de text i la convocatòria extraordinària de beques de Menjador. Amb tot estem preparant més novetats per mantenir el web al dia... Us desitgem un bon inici de curs 2014-2015!

©  2012 Escola Màrius Torres. Tots els drets reservats. Carretera de Collblanc 93-95, 08904, L'Hospitalet de Llobregat.

Pàgina optimitzada per a Google Chrome, no funciona amb Microsoft Internet Explorer.