EMMA C

Hola em dic Emma, i tinc onze anys.

Visc a Girona més aviat a Montjuïc, vaig a l’escola de Montjuïc, és pública i molt bonica, té un pati molt gros i també té un hort, un bosc i una bassa. Aquest any ens toca als de 6é encarregar-nos de l’hort. Jo faig gimnàstica rítmica i la veritat és que m’agrada molt, jo vaig a competicions i sempre em poso molt nerviosa per veure si m’he classificat. aquest any m’ha tocat fer corda, i és molt difícil!!!!!

També vaig en una acadèmia d’anglès, i a allà faig primer d’ESO, i et dic jo que no és fàcil. A, que casi se m’oblidava , jo tinc el cabell castany tirant cap a ros i tinc els ulls marrons clars. Tinc la cara bastant rodona i m’estan començant a sortir granets de la pubertat.

Les meves assignatures preferides són Plàstica, Educació Física, Música i Cant Coral. A mi un dels llocs que m’agraden més que conec són: Arfa, Llançà i un petit riu on sempre ens parem a dinar quan anem cap a Arfa, jo en aquest riu li he posat el nom d’ El Riu Del Meu Cor. També m’agrada molt els paisatges de les ciutats, però només de les parts antigues, també m’agraden molt les catedrals i les esglésies.

Ara tornem a parlar d’Arfa: Arfa és un poble molt petit que no té ni botigues ni res, només té unes quantes cases, una església i un col·legi abandonat, el poble és tan petit que juguem a fet-i-amagar per tot el poble. I per cert m’agraden molt els animals.