La pàgina de l'Enric

Hola!!!:

Sóc l'Enric. Tinc 11 anys i aquesta és la meva pàgina web personal. Visc a Girona en una vall anomenada vall de Sant Daniel i en una casa situada a Banyoles.

Peso 45 Kilos i medeixo 1 metre 43 centímetres. Vaig néixer el 2 d'octubre del 1998. Vaig a una escola que es diu C.E.I.P Montjuïc i està prop de casa meva. Les meves assignatures preferides són Informàtica i Educació Física.

El meu pare té 63 i va néixer a Figueres i la meva mare té 58 i va néixer a Barcelona. Sóc un fanàtic del BARÇA i el meu jugador preferit es en Dani Alves. Tinc una gossa a casa el meu pare que es diu Pispa i una altra gossa a casa la meva mare que es diu Esquif. Tinc 4 germans . Dos germans que es diuen Guillem i Cisco i 2 germanes que es diuen Clara i Marta. Els meus pares són directors de escoles. Sóc tiet i tinc una neboda que es diu Rita i té un any i ja camina soleta i està previst que tindré un nebot. Els meus “hobbies” preferits són les mascotes i els esports.

Tinc els ulls marrons i el cabell castany. La escola on vaig té aproximadament 200 nens, no és gaire gran però té bons professors. A l'estiu me'n vaig a un campus de futbol a Quart on hi ha un professor de l'escola.