US RECOMANEM...
 
 

LIBRE RECOMANAT

Títol del llibre: "Los diez secretos de la abundante felicidad"

En aquest llibre, l'autor ens explica, mitjançant deu històrie

s diferents, la manera d'aconseguir agafar-se la vida amb una filosofia diferent.
Sabíeu que la mitjana de vida a la nostra societat és de 76 anys? És a dir: 3.952 setmanes, de les quals 1.317 les passem dormint. O sigui, que només ens queden 2.635 setmanes. Si ho dividim en hores, serien 63.240 hores.
Resumint; que, si tens 33 anys i tens la sort d'arribar als 76 anys, et queden 1.114 setmanes de vida.
I la vida és massa preciosa, per malgastar-la essent infeliç.
Aquesta és una de les moltes reflexions que fa l'autor en aquest llibre. Però jo, personalment, em quedo amb aquestes frases:
"Ayer no es más que un sueño, y mañana es tan solo una visión. Si vives bien hoy, harás que ayer sea un sueño feliz, y que mañana sea una visión de esperanza."

Maribel Cuéllar Martínez



US CONVIDO A ... CUINAR!

Avui us convido a fer un parell de receptes adients per a qualsevol època de l´any, elaborades amb productes ben senzills.
Espero que siguIn del vostre gust, i bon profit!

MACARRONS AMB TONYINA I OLIVES NEGRES.

400 g de macarrons
4 grans d´all
15 filets d´anxoves
15 olives negres d´Aragó
100 g de tonyina
2 tomàquets pelats i desgranats
1 cullerada de tàperes
oli d´oliva
sal i pebre
julivert picat

Elaboració:

Bulliu la pasta "al dente" i, reserveu-la.
Poseu una paella al foc amb un raig d´oli, sofregiu els alls, incorporeu les tàperes i les olives tallades i sense pinyols. Llavors incorporeu les anxoves tallades, ho deixeu sofregir una mica i després afegiu els tomàquets tallats petits i la tonyina, ho barregeu tot i afegiu la pasta, i remeneu-ho bé.
Amaniu-ho amb el julivert, sal i pebre, i ja podreu servir!

LLOM AMB CLOÏSSES

1/2 kg. de llom
1/2 kg. de cloïsses
oli d´oliva
pebre vermell dolç
4 grans d´all
julivert
sal i pebre
suc de llimona

ELABORACIÓ
Feu una picada al morter amb oli, all, sal, pebre vermell i julivert, poseu el llom en una safata amb la picada i el deixeu macerar unes 4 o 5 hores.
Talleu el llom a daus i el rostiu en una paella amb un raig d´oli, un cop ros incorporeu les cloïsses, tapeu la paella i quan les cloïsses ja s´obrin ho podreu servir.


Joan Sitjà


}