ACTIVITATS

REVISTA

"NO T'HO PERDIS"és el nom de la revista de la nostra escola.

Durant el curs n'editem una per trimestre; la primera ens informa del funcionament i de les activitats de l'escola, la segona és una mostra dels treballs que els /les alumnes de la nostra escola fan durant el curs i la tercera és un recull de les poesies premiades en els darrers Jocs Florals. Cada trimestre hi ha un cicle encarregat de dissenyar la portada de la revista.

INFORMÀTICA

La informàtica es treballa des d' Ed. Infantil fins a 6è.

La xarxa de la que disposa el centre ja ens permet accedir a Internet des de totes les aules. Això permet aprofitar-la com a eina de consulta, imprescindible a l'hora de elaborar els diferents treballs.

 

TREBALLS EN FORMA DE PROJECTES

Tot continuant amb la línea d'innovació pedagògica per tal d'afavorir l'aprenentatge dels continguts d'una manera prou significativa per als nostres alumnes, seguim treballlant per projectes.

És un procediment de treball personal que implica a les famílies i on l'alumne tria allò que vol investigar, busca la informació i elabora les seves pròpies conclusions.Finalment expressa, oralment, gràficament i/o per escrit els seus coneixements davant del grup classe.

Mitjançant aquesta metodologia, els/les alumnes aprenen molt i s'ho passen d'allò més bé.

 

 

 

POESIA

En els continguts de llengua catalana es treballen tot un seguit de tipologies textuals com són: el conte, la recepta, la notícia, la poesia,...

La nostra escola, des de fa molts anys, treballa la poesia emmarcada en la diada de Sant Jordi..Per la setmana cultural celebrenm els Jocs Florals, una de les festes més emblemàtiques del calendari festiu de la nostra escola.

L'AMPA obsequia a tots els/les alumnes amb un llibre.

 

ALFRED MATA, "ESCOLA ASSAMBLEÀRIA"

A cada curs i amb una peridiocitat setmanal es realitzen assemblees, espai on els /les alumnes decideixen, s'organitzen i solucionen conflictes de convivència a través del diàleg. Les propostes que sorgeixen s'exposen a la reunió que està formada pels delegats/des i l'equip directiu.Finalment, els acords són traslladats a la direcció, on es decideix la seva viabilitat.

 

EXPERIMENTACIÓ

La classe no ha de ser una sala d'audicions, sinó un agradable obrador.