L'AMPA de la nostra escola es regeix per uns estatuts. Cada quatre anys es trien dotze persones que seran les que formaran part de la junta. No es canvien tots els seus components, sinó que se'n substitueixen la meitat.

Els membres que la formem són:

Montserrat Barat ......................................... Presidenta

Joaquim Puig ............................................... Secretari

Irma Veas .................................................... Tresorera

 

Perquè sigui més fàcil la seva tasca, hi col.laborem aquests altres pares que també formem part de la junta:

Blanca Isern

M. Alba Babià

Dèlia Egea

Roger Argemí

Pilar Lladó

Joan Abayà

Teresa Carrió

Anna Simón

 

 

Tots creiem que és molt important participar en el màxim d'activitats que s'organitzen a l'escola. Els pares i les mares tenim molt a oferir: junts podem organitzar-nos, podem trobar espais de debat, i fer propostes, sempre pensant en que volem que aquesta, sigui la millor escola per als nostres fills i filles.

Sabem que d'educar s'educa des de molts altres àmbits importantíssims: des de la família, al carrer, els amics i amigues... també la telivisió educa, i l'internet, però a vegades també deseduquen i no podem deixar d'estar a l'aguait ...

Els pares tenim un lloc a l'escola, i l'escola s'enforteix si la recolzem, unint-nos als mestres i procurant que els nens i nenes tinguin a l'abast el màxim d'experiències riques i variades junt amb els seus companys, farà que els puguem ajudar més a créixer més com a les persones que desitgem que siguin.