Escola Àngela Roca

Viladecans

Som una Escola pública, catalana, laica i inclusiva.

Oferim un ensenyament de qualitat basat en l'esforç, el respecte al pluralísme ideològic i cultural, els valors democràtics i l'adaptació pedagògica i tecnològica constant.

La Escuela Angela Roca se convierte en referente de innovación pedagógica

"El trabajo constante de la Escuela Àngela Roca de Viladecans para acercar la tecnología a las aulas ha permitido a este centro educativo formar parte del programa 'Tecnologies Digitals per a l'Aprenentatge' de la Generalitat"


Arriba el Nadal a l'Àngela Roca

Aviat arriba Nadal i volem compartir amb vosaltres les activitats que realitzarem amb els vostres fills/es durant l'última setmana del curs. Compartirem amb vosaltres les imatges dels moments més emocionants en el link d'aquesta notícia.
Nadal 2017

Sigues solidari, SUMA'T!

Us convidem a la segona edició de la Caminada Solidària que recapta beneficis a favor de la causa de la Marató de TV3 destinada aquest any a la investigació de les malalties infeccioses. Aquest curs sumem amb l'Escola Montserratina i molts més proveïdors que a l'anterior edició. Una iniciativa que creix i sumarà molts més solidaris i solidàries de totes les edats.


Apunta't a les Estades en Anglès!

L'Escola organitza aquest curs unes Estades d'Immersió Lingüística en llengua anglesa perquè els nostres alumnes puguin practicar-la i perdre la por a expressar-se amb ella. És una activitat adreçada a l'alumne de CM i CS. Anima't i apunta als teus fills!


Começa el curs!

Comencem amb la il·lusió de construir amb els nostres alumnes tots els projectes que ens hem esmerçat a preparar durant l'estiu. Benvinguts!!!


Exemplar 26 de la revista Escolar "Entre tots"

Volem agrair a tots els participants i col·laboradors que fan possible que la publicació Entre tots sigui fruit del treball col·laboratiu entre els diferents membres de la comunitat educativa.

Recorda que si vols veure les anterios revistes, pots anar a l'espai multimèdia, que està a la dreta de la pàgina.

#paralosvalientes

A l'Escola estem treballant aquest curs l'eix transversal de la Solidaritat i el dia del Festival, tota la comunitat educativa, ens vam convertir en guerrers per solidaritzar-nos amb aquesta campanya tan bonica com és #paralosvalientes. Junts fem Escola! Junts sumem!

Passem a la final dels IV Jocs Florals de Catalunya!

El passat 22 de maig es va celebrar a l’Institut Blume d’Esplugues de Llobregat la fase territorial dels IV Jocs Florals de Catalunya corresponents al Baix Llobregat.

Sis treballs realitzats per l’alumnat de centres de Viladecans optaven a passar a la Final de Catalunya: ESC Àngela Roca, ESC Doctor Trueta, Col·legi Goar, INS de Sales i INS Torre Roja.


Read more...

Extraescolars al barri!

Les extraescolars de Timbalers i Castellers creen ambient al barri al voltant de la Diada de Sant Jordi. Dissabte es va celebrar la 3a Edició del Taller ce Cercaviles en què participem quatre escoles i vam fer un recorregut d'allò més marxós des de l'Escola fins la Plaça de l'església. Diumenge, ja tot celebrant la Diada, entre llibres i roses, vam tirar a plaça els nostres castells.


Read more...

Setmana Cultura

Aprofita la setmana del 3 al 7 d'abril per gaudir amb els teus fills, nebots, nets... compartint els seus aprenentatges a l'Escola.


Furor pel Just Dance!

L'activitat innovadora, basada en el videojoc d'Ubisoft JUST DANCE, incorporada aquest curs als jocs de pati de l'Edifici II, causa furor entre els nostres alumnes.


Nadal a l'Àngela Roca.

L'Escola viu el Nadal des del seu costat més lúdic i solidari. Us oferim el programa d'activitats i les fotos de la 1a edició de la caminada solidària en col·laboració amb La Marató de Tv3.

60%


Nadal 2016

Tenim un nou espai de lleure.

Al desembre inaugurem les dues biblioteques de pati, on els alumnes podran aprendre, compartir, relaxar-se, divertir-se i somiar. Enriquim una vegada més, sumant aquesta iniciativa al ja conegut projecte esportiu de pati, les estones de lleure. Us oferim imatges de la presentació dels espais als alumnes.


Biblioteca de pati

Inscriu-te! Sigues solidari!

La comunitat de l'Escola Àngela Roca treballa l'eix transversal de la solidaritat aquest curs i ha pres la iniciativa d'instaurar un acte solidari anual: "La caminada solidària per la Marató de TV3". INSCRIU-TE!


Castanyada a l'Escola.

Divendres 28 hem treballat la cèlebre tradició catalana de la Castanyada a la nostra escola estudiant els fruits de la tardor, fent panellets i menjant-nos les castanyes que torrem al pati, on acabem la festa jugant i dansant tot junts.

Us oferim l'ENLLAÇ des d'on podreu veure fotos de les activitats i la festa.


CASTANYADA 2016

Robòtica: motor de pensament.

L'Escola aposta per la programació i la robòtica com un referent més per treballar, amb tots els alumnes des de 1r fins a 6è, el raonament lògic i el còdi de programació com a llenguatge. Ens formem al Citilab de Cornellà des d'on ens acompanyaran en el desenvolupament d'aquest projecte encetat com a prova pilot el curs anterior.


SOM ESOCLA NOVA 21.

Compartim amb vosaltres l'alegria d'haver entrat a formar part del programa Escola Nova 21. Som prop de mig miler d'escoles que creiem en el canvi metodològic i que volem ser una escola avançada per a poder oferir un millor servei als nostres alumnes i famílies.

La Diputació de Barcelona farà una primera aportació de 150.000 euros a aquest pla d'innovació pedagògica i hi aportarà, sobretot, recursos humans.


Read more...

Benvinguts al nou curs escolar!

Dilluns 12 començarem un nou curs carregat de nous projectes, il·lusions i ganes d'aprendre amb els nostres alumnes, sempre comptant amb la col·laboració de les famílies. Després d'unes llargues vacances, tenim moltes ganes de retrobar-nos per embarcar-nos en una nova aventura. SOM-HI!