XIII CUSCÚS

 

Clicar per veure totes les fotos

 

 

Un dels objectius de tot sistema educatiu és millorar la cohesió social i en aquest sentit el sistema educatiu català sempre ha estat especialment sensible.
D'aquesta manera, totes les escoles catalanes estan obligades a desenvolupar actuacions encaminades a la consecució d'aquest objectiu. L'escola Banús, dins del seu pla anual per a impulsar la cohesió de la comunitat educativa, entre d'altres accions, organitza un taller de cuscús. Les mares marroquines ensenyen a elaborar aquest famós plat i posteriorment inviten a totes les famílies a degustar-lo en un dinar de germanor. Aquest curs hem realitzat el dotzè cuscús. Després de dotze anys consecutius organitzant aquest acte, podem dir que ja és una tradició al centre.
Volem donar les gràcies a l'alcaldessa de la ciutat, Núria Parlón, i al tinent d'alcalde de l'àrea d'educació, Diego Arroyo, que durant aquests últims anys ens han acompanyat en aquesta activitat i han contribuït a impulsar la cohesió més enllà de l'àmbit del centre educatiu.
També volem agrair el compromís de l'empresa adjudicatària del menjador amb els objectius del centre, ja que es fa càrrec de les despeses ocasionades pel dinar i per la custòdia dels fills i filles de les famílies que participen en el taller.
Per últim hem de felicitar les mares marroquines: el cuscús, els pastissos i el té estaven boníssims.