1r ÀPATS D'AQUÍ

 

Clicar per veure les fotos

 

 

El dilluns 3 d'abril, a l'Escola Banús, per celebrar que ja s'acaba el segon trimestre i s'acosta la Setmana Santa, vam fer un tast de postres típics d'aquesta època. Tothom que va voler va portar postres.

Perquè hi poguessin assistir els mestres i tot el personal de l'escola ens vam trobar a dos quarts de tres de la tarda. També ens va acompanyar el tinent d'alcalde de l'àrea d'educació Sr. Diego Arroyo.

Hi havia de tot i més, des dels pestiños (bunyols de mel), rosquilles, flors, bunyols, torrijas (torradetes de Santa Teresa) de xocolata i de sucre, pa de pessic, orelles de fraile, bienmesabe, coca de vidre, ametlles garapinyades, cafè, xocolata... i moltes ganes de tastar-ho tot .

Quan vam estar tips vàrem fer l'explicació de com s'elaboraven les postres i els ingredients necessaris, és cert que cadascú ho fa de la manera que ho ha après o li han ensenyat. Va ser una activitat molt encertada, amb molta harmonia i molt caliu.

Moltes gràcies a totes les que ens vàreu ensucrar la migdiada.

L'AMPA té la voluntat d'organitzar cada curs escolar un taller d'àpats d'aquí per donar a conèixer a les famílies nouvingudes la tradició culinària del nostre país.

Neus.

Mestra de Català de les mares i pares de l'Escola Banús.