-Teatre 5è, 2017
"El Quijote "

 

Clicar per veure totes les fotos

Vídeo 1a part; Vídeo 2a part

 

Els nens i nenes de 5é ja hem representat la nostra obra “ Don Quixot de la Mancha ”que es fa cada any al teatre Sagarra. Estàvem molt nerviosos abans que comences tot, doncs era el primer cop que actuàvem en un teatre de veritat i això ens feia una mica de por, el vèiem molt gran i el que fèiem algunes nenes per tranquil·litzar-nos era donar-nos abraçades.

Tothom es sabia molt bé el seu text i ens vam saber ficar tots en el nostre personatge. L' emoció era molt forta abans de sortir a l'escenari, però un cop va començar l'obra tot va anar com esperavem. Va faltar la Natalia que estava malalta i nosaltres vam haver d'improvisar el seu paper i ens va sortir prou bé.

Ens va agradar molt sentir els aplaudiments de la gent del públic a cada escena que acabava. Això significava molt per nosaltres perquè era com un regal a tot l'esforç que havíem fet i també perquè pensàvem que els agradava l'obra.

Quan vam sortir del teatre els pares ens esperaven per felicitar-nos. Estaven emocionats i contents. Per nosaltres ha estat una experiència molt bona que sempre recordarem.

 

Alumnes de 5è.