---Teatre 6è 2018
--"Grease"

 

Clicar per veure totes les fotos
Clicar per veure vídeo

 

Els nois i noies de sisè hem fet enguany l'obra de teatre Grease. Vam escollir aquesta obra perquè era un musical molt conegut i divertit. Ens sentíem molt identificats amb aquesta obra, perquè també era el seu últim curs d'institut.

En arribar al matí al teatre ens sentíem molt nerviosos, perquè pensàvem que ens sortiria malament, ja que era molt complicat haver d'interpretar, ballar i cantar al mateix temps.

Aquesta obra ens va obligar a haver d'aprendre text, balls i cançons i a més a més aconseguir fer-los a la vegada. Això va propiciar que haguéssim d'assajar molt i que ens costés molt d'esforç.

A l'hora de la veritat ens vam posar les piles i vam funcionar com un gran equip, molt millor que durant els assajos. Ens hem adonat que quan fem les coses junts de veritat i ens ajudem força les coses surten molt bé.

Per tant estem molt satisfets del resultat del nostre treball. Creiem que l'obra va agradar molt a la gent que ens va anar a veure i que vam saber transmetre una gran emoció, gaudint-la tant com nosaltres fent-la.

Moltes gràcies a tots

La classe de sisè

Clicar per veure totes les fotos
Clicar per veure vídeo