---Teatre 6è 2017
--"Són, és a dir... existeixen"

 

Clicar per veure totes les fotos

Vídeo 1a part; Vídeo 2a part

 

El dia 17 de Maig nosaltres, els nens de sisè, vam representar al teatre Sagarra l'obra "Són... es a dir... existeixen".

Pel mati vam sortir de l'escola cap al teatre per fer l'últim assaig, situar-nos a l'escenari i saber per on havíem d'entrar i sortir.

Després de l'assaig la majoria vam anar a menjar al parc Europa i altres van anar a menjar amb els seus pares.

A l'acabar de dinar vam tornar una altra vegada al teatre per preparar-nos. Alguns companys volien assajar una altra vegada l'obra sencera, però la nostra professora ens va dir que faríem l'assaig italià per saber si teníem memoritzades les nostres frases.

Quan estàvem dient les nostres frases va venir un invitat especial que era l'Argimiro per fer-nos una sessió de fotos. En mig de la sessió no ens vam adonar que ja era l'hora per començar el teatre.

Darrere les cortines de l'escenari estàvem molt neguitosos, però quan vam sortir a escena a poc a poc ens vam anar relaxant.

Al finalitzar la representació de l'obra ens sentíem molt lleugers com si ens haguéssim tret un gran pes de sobre. Vam demostrar a tots els espectadors que havíem fet un gran esforç per preparar aquesta obra i la gent ens ho va agrair amb un llarg aplaudiment.

Volem donar les gracies a les mares que ens van fer un magnífic regal, també a la nostra professora de teatre Victoria i a la Carmen que como directores de l'obra ho vam bordar.

Manel Ribeiro i Jashlene Calderón.