Colònies 6è, 2018
---"Cala llevadó en anglès", Tossa de Mar"

 

Clicar per veure totes les fotos

 

 

El dia 2 de maig els alumnes de 6è vam anar a un Càmping a Tossa de Mar. El càmping es diu Cala Llevadó

Les colònies eren en anglès i teníem monitors irlandesos que només sabien parlar anglès . Vam poder practicar força l'idioma els tres dies. Quan vam arribar al càmping el primer que vam fer va ser deixar les maletes als bungalows. Hi havia un encarregat per grup que sempre portava la clau a tots els llocs.

Després el director ens van presentar els nostres monitors que és deien Chloe, Emma, Dharak i Dan, ens va explicar les regles del campament.

Un cop ja tothom ens coneixíem vam anar amb els monitors a veure les instal·lacions: mini golf, camp de futbol, piscina, discoteca i camp de voleibol.

Després de menjar fèiem unes activitats d'equip, una activitat d'orientació, escalada, tir amb arc, tir amb una pistola, un circuit d'arbres.... Ens vam llençar per una tirolina gegant passava pels capçals dels arbres a més era molt llarga, era molt xuliiii!!

A les nits solíem anar a la discoteca una estona i després ens anàvem als bungalows a parlar sobre les nostres coses, dutxar-nos, netejar una mica el bungalow de la nit anterior, etc....

Un dia els nens es van apuntar a un torneig de futbol van jugar molt bé però com els nens rivals eren molt més grans van perdre, s´ho van passar molt bé però decepcionats.

Vam anar les 2 nits a la discoteca, va ser genial perquè ens posaven música actual. A vegades pujàvem a l´escenari i començàvem a ballar i a cantar com bojos, ens ho vam passar genial.

A l'acomiadament vam haver de fer un dibuix de la nostra mà, i els nostres companys de classe ens havien d'escriure frases boniques en anglès al voltant de la silueta.

Va ser una experiència fantàstica i uns dies molt especials ja que ho vam gaudir molt en grup, no canviaríem aquests dies per res.

 

Classe de 6è

 

Clicar per veure totes les fotos