ARRÒS




 

Arròs xinès

Mes d'abril de 2002
 

 
 
Per a 4 persones
 
  • Ingredients:
    • 400 g d'arròs
    • 3 ous
    • 30 g de ceba
    • 150 g de bacó
    • 50 g de panses
    • 150 g de gambes pelades
    • 3 grans d'all
    • 50 g de xampinyons
    • Oli i sal
    • 30 g de pebrot vermell (opcional)

     
    Procediment:

    Sofregiu el bacó tallat molt petit i afegiu-hi la ceba i el pebrot i deixeu-la fins que s'hagin daurat.

    Sofregiu les gambes amb poc oli uns 4 minuts aproximadament. Afegiu les panses i doneu-li un parell de voltes.

    Feu una truita francesa ben seca i, tant aviat estigui freda la talleu a trossets petits.

    Ofegueu els xampinyons tallats a làmines. Tot seguit, sofregiu els alls en una cassola i quan estiguin daurats afegiu-hi l'arròs i di doneu-li unes voltes. Afegiu-hi aigua bullint (2 vegades la quantitat d'arròs), sal i el deixeu bullir 12 minuts. Finalment barregeu amb l'arròs tots els ingredients preparats i ja estarà a punt per servir.

    Bon profit!