PASTA



Fideuà

Mes de maig de 2002
 

 
 
Per a 4 persones
 
  • Ingredients:
    • 400g de fideus del 2.
    • 4 escamarlans.
    • 13 gambes mitjanes.
    • 1 cap de rap.
    • 200g de tomàquet madur.
    • Oli d'oliva
    • 2 cebes
    • 2 alls.
    • 1 pastanaga.
    • 1 fulla de llorer.
    • Julivert.

     
    Procediment:

    Feu el fumet amb el rap, els caps de les gambes, pastanaga, una ceba, all, julivert i el llorer.

    En una paella sofregiu la ceba tallada primeta. Quan prengui color, afegir-hi el tomàquet, sense les llavors, a dauets. Deixar fer i incorporeu les gambes i els escamarlans. Reserveu el sofregit.

    Fregiu a la mateixa paella els fideus amb una miqueta més d'oli, fins que prenguin color. Afegiu el sofregit i el brou ben calent. Deixeu consumir el brou i els fideus s'aixecaran, donant l'aspecte típic de la fideuà.

    Bon profit!
     


     

    Degustant un plat especial.