PASTA


Fideus a la marinera

Mes de març de 2002
 

 
 
Per a 4 persones
 
  • Ingredients:
    • 400 g de fideus
    • 150 g de musclos
    • 150 g de cloïsses
    • 150 g de calamars
    • 150 g de gambes
    • 2 grans d'all
    • 10 g de julivert picat
    • 60 g de salsa de tomàquet
    • 1 got de vi blanc
    • 400 g de cap de rap
    • 2 fulles de llorer

     
    Procediment:

    Fem un brou amb el cap del rap i el llorer.
    Saltem els alls i quan estiguin daurats, afegiu-hi els calamars , les gambes, les cloïsses, els musclos oberts i el vi i deixem evaporar.
    Tot seguit incorporem la salsa de tomàquet i els fideus.
    Hi afegim brou bullint junt amb el julivert i ho deixem al foc fins que els fideus estiguin cuits i a punt per servir.

    Bon profit!
     


     

    La Marga i L'Antònia preparant el plat. 11/3/2002