CARNS


 

Pollastre al forn amb poma

Mes de febrer de 2002
 

 
 
Per a 4 persones

Ingredients:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 3 pomes
  • 2 cebes
  • 3 alls
  • 1 got de vi
  • 1/2 litre de brou de pollastre o gallina.
  • 3 branquetes de julivert
  • Pebre i sal
  • 2 fulles de llorer
  • Sal i pebre
  • Oli

 
Procediment:

Talleu la ceba a rodanxes primes i deixeu-les a la safata del forn. Poseu a sobre el pollastre, salpebreu-lo i poseu-lo al forn. (Opcionalment podeu afegir un rajolí d'oli d'oliva)
Quan comenci a estar daurat, afegiu-hi el vi i deixeu-lo al forn uns 15 minuts més.
Tritureu la resta d'ingredients, excepte les pomes.
Peleu les pomes, talleu-les a octaus o a rodanxes  i poseu-les entremig del pollastre. A continuació aboqueu el triturat per sobre i deixeu-lo al forn uns 25-30 minuts més.

Bon profit!