CARNS




 

Ragú de vedella amb verdures

Mes de gener de 2002
 

 
 
Per a 6 persones

Ingredients:

  • 1 Kg Vedella a trossos
  • 1 Ceba gran, mal tallada
  • 1 Albergínia pelada i tallada en rodanxes amples
  • 1 Carbassó pelat i tallat en rodanxes amples
  • 4 Tomàquets pelats, sense les llavors i tallats a quarts
  • 1 Farcellet d'herbes
  • 1 Branca d'api, picada
  • 1 All picat
  • 400 g Patates tallades a quarts
  • Julivert picat
  • Sal i pebre
  • Oli

 
Procediment:

Poseu els trossos de carn en una cassola gran a daurar amb l'oli en el forn (prèviament calent) a 200º C durant 15 minuts. Aneu remenant i així aconseguir que es facin uniformement.
Afegiu la ceba i deixar fer 10 minuts més.
Incorporeu l'albergínia, el carbassó, els tomàquets, sal, pebre, el farcell d'herbes, l'api i l'all. Remeneu i baixeu la temperatura del forn a 180ºC. Deixeu fer 30 minuts.
Afegiu les patates, tapeu la cassola i deixeu fer 30 minuts més.
En el moment de servir, remeneu la cassola per aconseguir que el suc quedi homogeni. 
En el plat ja servit, espolsar una miqueta de julivert.