Escola Pública Pau Casals del Vendrell

Inici del nou curs !!

[15 de Setembre de 2014]

Molt bé. Notícia fresca d'avui: Acabem de començar el nou curs 2014/2015. Moltes il.lusions estan posades en aquest any, que per alguns és el primer, per d'altres l'últim i per la majoria un més a la nostra escola. Piles carregades, emocions renovades i moltes ganes de trobar-nos amics i amigues en aquesta nova etapa.

Esperem poder anar explicant en els propers dies totes les novetats, nou professorat, normativa, primeres sortides, menjadors, activitats, etc. Aneu fixant-vos en les actualitzacions de la nostra web, així com en tots els comunicats que es vagin entregant als alumnes. Que tingueu tots un Feliç Inici!


II Primavera Cultural

[20 d'Abril de 2014]

Desprès dels bons resultats del curs passat, enguany organitzem la II Primavera Cultural, que consisteix en tres dies d’activitats lingüístiques, plàstiques i culturals. L’objectiu del projecte és dedicar–se plenament al treball de la llengua a nivell escrit, oral i interactiu, ja que hi haurà una franja d’activitats que es realitzaran amb les pissarres digitals.

Hi ha un complet programa d'activitats durant 3 dies, desde el 22 fins al 24 d'Abril.

MENUS DE DESEMBRE


2ª setmana de la ciència

[20 de novembre de 2013]

Amb l'objectiu és fomentar l'esperit científic i motivar tota la comunitat educativa per la ciència, la nostra escola, per segon any s'adhereix a les activitats que es fan arreu.


Recollida solidària d’aliments

[20 de novembre de 2013]

La nostra escola organitza una campanya solidària de recollida d'aliments destinats a Càritas de El Vendrell. Per aquest motiu ens adrecem a vosaltres per si hi voleu participar amb la vostra generositat.


IX Concert de Nadal

[5 de desembre de 2013]

Un any més, el concert de Nadal es farà al TÀG (la Lira). Enguany serà la tarda del dia 18 de desembre els alumnes d’infantil i durant tot el dia 19 de desembre els alumnes de primària.


Sortida final de cicle a Rocallaura

[3 de desembre de 2013]

Els alumnes de Segon tenen previst realitzar la sortida de final de cicle a la casa de colònies de Rocallaura. Veieu més detalls de les activitats i agenda prevista.


Festa de la Castanyada 2013

[30 d'octubre de 2013]

És la festa de la tardor, les castanyes, els panellets, els bolets i els moniatos són els protagonistes a lescola. Veieu el programa que tenim preparat...


Els nens de Segon hem anat a l'Aquarium !!

[30 d'octubre de 2013]

El dia 21 d'octubre els alumnes de segon vam anar a Barcelona a veure un munt de peixos. I sabeu on podem trobar-los? A l'Aquàrium!! (Més informació al blog)

MÚSIQUES D'ENTRADES I SORTIDES

  • Aquest any tindrem músiques fixes distribuïdes per dates i hores. Veieu tots els títols al llistat de la part superior

Control d'aigua a les escoles

[17 de novembre de 2013]

S'estan duent a terme de forma periòdica controls analítics i quan cal es fan actuacions de prevenció contra la legionel.la.


A l'escola, la fruita entra sola

[15 de novembre de 2013]

El nostre centre participa en el Pla de Consum de fruita a les escoles. Durant aquest curs escolar, una setmana de cada mes que està dins el Pla, es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada en funció de l’estació de l'any, la proximitat de producció i la qualitat.


40è aniversari de la mort de Pau Casals

[20 d'octubre de 2013]

Amb motiu del 40è aniversari de la mort de Pau Casals, L'Associació Catalana d’Escoles de Música i la Fundació Pau Casals, ha organitzat una interpretació conjunta del Cant dels Ocells.


Cinema infantil en català

[20 d'octubre de 2013]

Programades noves sessions de cinema en català, amb un preu atractiu de 4,20€ els dissabtes a la tarda. Reviseu les pel.lícules en cartellera.

EL TEMPS AL VENDRELL


Colònies de Sisè a la Cerdanya

[5 d'octubre de 2013]

Tal com vàrem comentar a la primera reunió de sisè, comencem a preparar la sortida de Sisè curs a la Cerdanya que serà durant el proper Juny.


Encetem el curs 2013/2014

[1 de Setembre de 2013]

Ja hi tornem a ser! Sembla que va ser ahir que deixàvem les classes i ja tornem a començar un nou curs 2013/2014. Mitjançant aquesta breu nota donem el tret de sortida al que serà un nou any ple de reptes per alumnes, famílies i professorat, que entre tots intentarem que estiguin plens d'èxits.

ENGLISH FOR STUDENTS

Per als més petits...
I per a primària...