Fideus a la cassola
Ens els mengem fent tabola
els fideus a la cassola.
Llargs o curts són divertits
i bons per llepar-se els dits.
Quan el suc ens regalima
la mare de por s'aprima.
Però si ens els acabem
fins perdona que ens taquem.
Miquel Martí i Pol
M’agraden farcits
De carn i pollastre rostits.
Coberts de betxamel cuallada
Formatge i mantega pintada.
Me’n menjaré tres racions,
D’aquests excel·lents canalons.
Lola Casas
Visca, visca!
Macarrons!
Amb formatge i carn picada.
Puc repetir un altra vegada?
Lola Casas
Són molt bons amb carn picada,
Amb tonyina o beixamel.
Ben barrejats amb tomàquet
o amb un raig d’oli lluent.
El formatge que no hi falti
i si es gratinen, més bons!
Que a tots ens obre la gana
un bon plat de macarrons.
Laura Mur
|