Recepta 31
Amanida de pasta
Cicle:
1er de CI
Alumnes:
Tots els nens de 1er de CI
Lloc:
Laboratori
Dia de gravació:
Responsable:
Laura Mur i Raquel Bosch
LA RECEPTA

INGREDIENTS:

  • pasta bullida
  • blat de moro
  • tomates
  • tonyina
  • pernil dolç
  • olives farcides
  • palets de cranc

PREPARACIÓ:

  • Farem servir pasta de colors que ja tenim bullida de casa.
  • Aquesta pasta cal bullir-la uns 12 minuts. Després s’escorre l’aigua i es passa per l’aigua freda i així no s’enganxa.
  • Posem la pasta en un bol gran.
  • Hi afegim la tonyina.
  • També hi posem el blat de moro.
  • Tallem les tomates en talls petits i ho afegim.
  • Si poden posar molts altres coses, com olives, ou dur, pernil dolç…
  • Posem-hi pernil que m’agrada molt!!
  • Es què la pasta combina amb molts aliments.
  • Sí, i també pot ser una amanida tèbia o freda com és la nostra.
  • Ho remenem tot molt bé.
  • I ja està llesta per menjar!
  • Apa nois!! A dinar!! (els dos junts)
Bon profit!

FEM POESIA

 

Fideus a la cassola

Ens els mengem fent tabola
els fideus a la cassola.
Llargs o curts són divertits
i bons per llepar-se els dits.
Quan el suc ens regalima
la mare de por s'aprima.
Però si ens els acabem
fins perdona que ens taquem.

Miquel Martí i Pol



M’agraden farcits
De carn i pollastre rostits.
Coberts de betxamel cuallada
Formatge i mantega pintada.
Me’n menjaré tres racions,
D’aquests excel·lents canalons.

Lola Casas

Visca, visca!
Macarrons!
Amb formatge i carn picada.
Puc repetir un altra vegada?

Lola Casas

Són molt bons amb carn picada,
Amb tonyina o beixamel.
Ben barrejats amb tomàquet
o amb un raig d’oli lluent.
El formatge que no hi falti
i si es gratinen, més bons!
Que a tots ens obre la gana
un bon plat de macarrons.

Laura Mur