INGREDIENTS
- 180 g. de farina
- 180 g. de mantega
- 180 g. d’emmental ratllat a fils
- 1 culleradeta petita de sal
- Llavors de sèsam
- 6 cullerades de llet
- 1 ou batut
ESTRIS
- Un bol gran
- Un corró
- ganivet de taula
- safata de forn
- pinzell
ELABORACIÓ
- En un bol gran, posem la farina i hi farem un clot al mig on posarem la mantega tova, el formatge, la sal i la llet.
- Barrejarem molt bé tots els ingredients amb les mans
- Anirem afegint farina fins que la massa no s’enganxi a les mans.
- Farem una bola
- Enfarinarem la taula i amb un corró o una ampolla anirem estirant la massa fins que faci un centímetre de gruix.
- Farem les formes que vulguem, avui farem bastonets, però també podríem fer llacets, flors o el que més ens agradi.
-Untem la safata de forn amb mantega i després i posarem un polsim de farina.
-Després demanarem a un adult que ho posi a coure al forn uns 10 minuts a 200 graus de temperatura
-Abans d’entrar la safata al forn, pintarem els bastonets amb ou batut.
-perquè així quedaran més daurades.
-Esperarem, i quan estiguin fredes, ja es poden menjar!
|