Recepta 50
"Gaspatxo"
Cicle:
2n EI
Alumnes:
Tots els nens
Lloc:
Aula P3
Dia de gravació:
Maig de 2013
Responsable:
Laura Mur, Laura Montaña
LA RECEPTA
 

Estris:

  • 1 ganivet
  • 1 pelador
  • 1 fusta
  • 1 liquadora

Ingredients:

  • 1 ceba
  • 6 tomates
  • 2 cogombres petits
  • 1 primentó roig
  • 2 gots d’aigua
  • Sal, una cullerada petita
  • Oli, un bon raig
  • Vinagre, una miqueta
  • Un bocí de pa

Instruccions:

  1. Treiem això verdet de les tomates i les rentem.
  2. Després ja les podem fer a trossos.
  3. Hem de fer el mateix amb els cogombres, però pelats.
  4. Fes anar el pelador, ja veuràs què fàcil que és!
  5. Ara li toca el torn a la ceba.
  6. S’han de treure les capes de fora i tallar-la també.
FEM POESIA

ENDEVINALLES

 

De tacte fi
i vermellós.
de l’hort,
el més vergonyós.

LA TOMATA

 

Per esmorzar i per berenar.
També per dinar i per sopar.
El més senzill,
el més humà.
És el nostre estimat...

PA

 

POESIES

Amb la txa em pren el xarop,
amb la txi, faig atxís!
Amb la txu pego un xut,
i amb la xo menjo gaspatxo.
I amb la txe?
Amb la txe...no txé, no txé...
 

Laura Mur