COLÒNIES A MAS SILVESTRE
(CANYAMARS), març 2007

El dijous 22 de març, vam anar a l' alberg Mas Silvestre al Maresme.
El viatge va tardar una hora i mitja. Quan vam arribar ens van rebre uns indis que ens van explicar les activitats que faríem (un tipi, una gimcana,etc).
La casa on ens vam allotjar era d'una mida mitjana i les professores podien veure les nostres habitacions, per vigilar-nos. (Alberto Gonzalo)
L'alberg està situat al cim d'una carena entre les rieres de Rimblas i Canyamars. Els nuclis urbans més propers són a 5 km (Canyamars) i a 20 km (Mataró). (Noelia López)

 

 

Em va agradar molt quan va arribar el Roquefot i quan vam fer la gimcana i el menjar que hi havia, tenien que ser més dies perquè ha estat molt divertit. A mi en van anomenar LA GATETA PRESUMIDA.
(Alma)
Després vam fer una gimcana i ens vam partir en quatre grups, a mi em va tocatr el número 4. Vam fer moltes proves i jo vaig guanyar a tots en la prova de les masses, com l'any passat. Ens van cridar per parar i berenar i quan vam acabar de berenar, vam continuar la gimcana. L'equip 4 va empatar amb el 3 i llavors van decidir fer la prova final. El número 4 va guanyar a tothom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. (Mar García)
A l'acabar vam anar a les habitacions a canviar-nos i dutxar-nos per anar a la discoteca. Vam estar fins les dotze ballant i ens ho vam passar molt bé. Tots vam ballar i vam riure molt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{continguts}

CEIP Els Secallets Coma-ruga