{continguts}


COLÒNIES 2006 A CABRERA DE MAR
5è i 6è

LES COLÒNIES

Els dies 16 i 17 vam anar a Cabrera de Mar (el Maresme) a l'alberg Torre Ametller, el mateix dia del meu aniversari.
Vam sortir del col·legi a les 9:30 amb autocar cap el Maresme. A l'arribar vam esmorzar, vam deixar les motxilles i ens vam presentar amb els nois de l'alberg i vam anar a la màquina del temps. A l'acabar vam dinar el menjar que haviem portat. Després, vam fer la gimcana de quatre hores. Hi havia activitats de tir amb arc, amb unes cordes havies de fer molta força per poder deixar el pal, unes masses per jugar, curses de relleus etc.. Jo vaig quedar primera en les masses.
Després vam berenar galetes amb xocolata, i a l'acabar vam continuar amb la gimcana. En acabar la gimcana vam sopar i, desprès, vam anar a la discoteca.
Al dia següent em vaig despertar a les 8:15 i em vaig vestir, rentar-me la cara, pentinar-me, i a l'acabar, a esmorzar. Després d'esmorzar, vam fer una manualitat d'un castell molt difícil, per els de l'ESO. A l'acabar vam anar a fer una guerra de farina, vaig quedar com una vella amb aquell cabell tant blanc. Després ens van dir que podiem anar a jugar a futbol, i hi vam anar. A les dues, més o menys, vam dinar. En acabar vam anar a cantar l'hora dels adèus. I vam entrar per fi a l'autocar.
Mar García Valero

 

 

 

CEIP Els Secallets Coma-ruga

 

 

 

 

 

 

 

Les colònies

Els dies 16 i 17 de març vam anar de colònies a l'alberg ''Torre ametller'', situat a un poble de la comarca del Maresme anomenat Cabrera de Mar. Allà fins i tot tenen montada una discoteca a la que li diuen "la màquina del temps".

Allà hi havia el professor Bombeta, una pirata, un indi i un caçador, que serien els nostres professors (a part de les professores del col·legi) durant les colònies. El més graciós de tots era en Roquefort, el caçador. A l'arribar vam esmorzar i vam anar a la discoteca uns 20 minuts. Després, vam anar a veure l'alberg i vam fer el taller del tempo, que consistia en construir un rellotge d'escuma.


A les 14:00 vam dinar i a les 16:00 vam començar a fer una gimcana contrarrellotge. Quan eren més o menys les 17:30, vam berenar i a les 18:00 aproximadament vam continuar la gimcana. La prova que més em va agradar va ser la de tir amb arc. A les 20:30 vam sopar sopa, llibrets, i iogurt. Després vam tenir temps de dutxar-nos i canviar-nos de roba per anar a la discoteca, on vam ballar fins a les 22:30.

El divendres ens vam despertar, vam esmorzar, vam fer les motxilles i vam anar a fer el taller del castell medieval, que va ser molt divertit. Per fer el model es van basar en el castell del Burriac, que estava molt a prop. Hi havia un gosset petitó i de color negre anomenat Nevat que anava fins al castell i tornava ell tot solet.A les 12:00 vam fer la guerra de bombardes, que embrutava molt perquè les bombardes eren de farina. A les 14:00 vam dinar i a les 15:30 va ser l'hora dels adéus, però ho vam fer cantant.

Nerea Vela

"Aquestes colònies són les primeres que faig i em van agradar molt" Sofia

"El que més em va agradar van ser les masses" Francesc Rizo

"M'ho vaig passar molt bé perquè vam fer gimcanes, guerra de farina, discoteca,..."Sara

"M'agradaria tornar-hi un altre cop" Noelia

"Nosaltres vam guanyar la gimcana i ens van deixar triar les primeres cançons de la discoteca" Alberto

"Vam fer proves molt divertides com tirar amb l'arc, tirar la jabalina, pujar a un arbre" Núria

"Em va agradar molt tot. No m'ho semblava que era tan bonic. Espero tornar-hi una altra vegada" Aitor Blázquez