L'ESCOLA
EL POBLE
ACTIVITATS
LA REVISTA
ENLLAÇOS
   
 
Aquest trimestre al grup de lectura de cicle mitjà hem llegit moltes informacions relacionades amb l'estudi d'Antoni Gaudí. Hem iniciat el nostre treball informant-nos de la seva vida i de la seva obra, hem explicat aquelles coses que cada un de nosaltres anava aprenent, hem comporvat les nostres idees amb la realitat i fins i tot amb un punt de creativitat i a partir de la lectura del poema La casa que vull de Joan Salvat-Papasseit ens hem imaginat les nostres cases. Potser algú de nosaltres de gran les farà realitat!

LA CASA MIRAMIRÓ (Hotel Royal)

La casa Miramiró és gran i molt bonica comparada amb les altres cases del costat. Té un jardí molt gran al costat, amb dues taules a l'extrem del jardí. Hi ha una creu a la teulada perquè els propietaris creuen en Déu. Ës a la platja. Només han de creuar el carrer i ja es poden banyar. El balcó és de ferro forjat. A baix hi ha botigues de roba i joies. Les portes i finestres són de fusta. Les làmpares interiors són el més boniques possible. Té nou habitacions i quatre lavabos, dos a dalt i dos a baix. Per acabar us diré que té piscina interior i exterior.

Autor i il·lustrador: Eloi Masnou 4t

Z

LA MEVA CASA ONDULADA

La casa està situada en un poble de muntanya. La façana és ondulada, de dalt és blava i de baix verda. Les finestres i les portes són de formes i de colors estranys. La xemeneia i els balcons són de trencadís.La casa té dos lavabos a dalt i un altre a baix, una cuina molt petita i bonica, deu habitacions plenes de coses i golfes amb coses velles.

Autora i il·lustradora: Olga Màrquez 4t

LA CASA LLEÓ OCELL

La casa Lleó ocell és gran. Està envoltada d'un riu i arbres. Una de les xemeneies sembla una cara d'ocell i les altres són normals.La façana sembla un niu d'ocells amb cucs per alimentar als ocellets. Té set escales i la porta sembla un formiguer amb tot de formigues que van a buscar menjar. Ës de color vermellà i marró. Per dins és tota ondulada i els armaris són molt recargolats. Té dos lavabos, quinze habitacions, dues cuines i cinc menjadors.

Autor i il·lustrador: Eric Candea 4t