La festa de la castanyada:  
     
  El divendres 31, els alumnes de sisè s'han disfressat de castanyers i castanyeres i han passat per totes les aules a recollir les castanyes.  
     
  A la tarda hem celebrat la castanyada. A les tres, uns pares i mares voluntaris, ja torraven les castanyes. Aquest any el temps ha estat bo i s'han pogut dur a terme tota una sèrie d'activitats per poder jugar al pati, ha estat molt divertit i hem gaudit plenament de la festa.  
 

 

 
       
  Passada la mitja tarda ens hem assegut en rotllana al pati i ens hem repartit les castanyes i els sucs de fruita. Les castanyes han estat ben cuites, aquest any no tenien "habitants". En acabar hem continuat jugant tots junts fins que ha sigut l'hora de marxar cap a casa.  
 

 
       
  Els alumnes d'Educació Infantil han sigut els primers de rebre les castanyes cuites i se les han menjat al seu pati, ben asseguts a la vorera. En acabar han fet els jocs.  
       
 

  

 
   
   
 

Ambientació de l'escola:

 
     
  S'han decorat diferents espais de l'escola amb l'ajuda de tots els alumnes i mestres, a l'entrada hi hem posat una alegoria de la tardor, amb molts cargols fets per tots els nivells de l'escola. El passadís de Cicle Superior s'ha ambientat de Halloween i a Educació infantil ha vingut una castanyera.  
 

Decoració de l'entrada principal

 
 

 
       
 

Detalls de la decoració de l'entrada principal:

 
 

 
       
 

 
 

 

 
       
 

La castanyera d'Educació Infantil:

 
     
     
   
  Berenar de Tardor a Educació Infantil:  
     
 

El farem aquest proper dimecres 4 de novembre

Ens ho passarem molt bé.

 
     
 

 

 
 
 

L'any passat els panellets van ser molt bons!