Fi de Curs

 
  Escola Torres Jonama, curs 2014-15  
     
  Sembla que fou ahir quan comenšarem el curs, perˇ han anat passant setmanes i dates assenyalades: Nadal, Pasqua, Les Carrosses, ... i ja ens trobem a la fi del curs.

Durant aquesta darrera setmana s'han anat fent activitats de cloenda: la festa de l'AMPA, els Jocs Escolars, l'Espectacle d'animaciˇ d'en Roger Canals, les danses ... a la classe es van preparant els Ólbums de fitxes, repassant els llibres colĚlectivitzats, inventariant el material, ...

 
 

L'espectacle d'en Roger Canals

 
     
 

Comiat dels alumnes de sisŔ

 
  El darrer dia del curs sempre Ús un dia molt especial per a tothom, per˛ potser mÚs per uns (els de sisŔ) que per d'altres.

A primera hora del matÝ s'han acabat d'enllestir les darreres feines de classe: Ólbums de fitxes, recollir materials diversos (llibres, ...). Alguns han fet jocs, han cantat,...

Al voltant de les 10:00h. ens hem trobat al gimnÓs de l'escola per acomiadar els nois i noies de sisŔ curs que ens deixen per comenšar una nova etapa a l'Institut.

Hi ha hagut un parlament del director i hem cantat canšons, desprÚs els mestres de sisŔ han entregat les orles als alumnes.

 
     
 
 
     
  Ha estat un moment molt emotiu. Fins i tot s'ha vist alguna llÓgrima mentre els mestres que han fet classes a sisŔ, repartien una orla de record als que fins ara Ŕren els "grans" de l'escola.  
     
 

Els alumnes de P5 s'acomiaden d' Educaciˇ Infantil

 
 

Les mestres d'Educaciˇ Infantil han preparat una cerim˛nia per acomiadar els alumnes de P5 que el curs vinent s'integraran a Educaciˇ PrimÓria.

Encara que estaran a la mateixa escola, ja no compartiran els mateixos espais amb la resta de companys actuals.

La cerim˛nia s'ha fet al pati de la caseta de fusta, que Ús un espai mÚs recollit i fresc, cara al nord i amb uns arbres que proporcionen una bona ombra.

 
     
     
 

L'hora del gelat

 
 

En acabar els actes de comiat a P5 i a 6Ŕ, ja era l'hora del pati i tots els alumnes i mestres hem menjat un gelat, cortesia de l'escola.

 
     
     
  A darrera hora del matÝ tots els alumnes s'han dirigit a les seves aules per recollir totes les seves pertinences, fer la darrera tutoria i acomiadar-se de companys i mestres fins el proper curs.  
     
     
 

Pica-pica de comiat de 6Ŕ amb tots els seus mestres

 
 
 
  Els pares i alumnes de sisŔ han preparat un copiˇs refrigeri per acomiadar-se del curs i dels mestres. A les 12:30 ens em trobat al laboratori / teatre on hem gaudit de les habilitats culinÓries d'algunes mares i pares.

Tot ha estat bonÝssim.... mmmm !!!

 
     
  Els alumnes de sisŔ que ara us acomiadeu per canviar de centre, no patiu. Sempre que volgueu podeu passar per l'escola a saludar els vostres antics mestres.

Felicitats, bones vacances i que tingueu molta sort !