Enllaços 

RECURSOS EDUCATIUS
Catàleg de literatura infantil i juvenil: Catàleg constituït per més de 16.000 títols d'imaginació i coneixement per a nens/es i nois/es de 0 a 16 anys.

"Quins llibres han de llegir els nens": Selecció del mes del Seminari de bibliografia infantil i juvenil de AM Rosa Sensat. (El seminari està compost per una trentena de professionals: bibliotecàries encarregades de biblioteques d'entitats i biblioteques escolars, periodistes, pedagogs, mestres, professorat universitari i, en general, persones que per algun motiu o altre estan relacionades amb el món de la lectura infantil i juvenil).
"Quins llibres han de llegir els nens": Base de dades del seminari amb tots els llibres treballats, tots classificats per edat i tipologia, i alguns amb comentari incorporat. Actualment aquesta base de dades abasta uns vint mil títols.

Gran Diccionari de la Llengua Catalana: Si cerqueu una paraula del diccionari, us en donarà la definició; si no hi és, us donarà una llista de les paraules més pròximes alfabèticament.
Yourdictionary: Enllaços a tota mena de diccionaris del català i de moltes altres llengües.
Logos: diccionari dels nens: Diccionari en més de 50 llengües.


DRETS DELS INFANTS
Web dels Infants (Regiduria drets civils de l'Ajuntament de Barcelona)
Síndic de Greuges de Catalunya - Defensor dels Infant

JOCS
Jigzone: Molts trencaclosques on line.
UpToTen Enfants: Lloc ludo-educatiu; en francès, intuïtiu. Trobareu moltes activitats que estimulen la intel.ligència, la creativitat, la memòria i l'habilitat amb el ratolí

Anar a la pàgina principal