Enllaços 

2009: 200 aniversari del naixement de Charles Darwin i 150 aniversari de la publicació de L'Origen de les Espècies.
Enllaç a la nostra pàgina dedicada a Darwin
Enllaç a la web de la celebració del Dia Darwin

RECURSOS EDUCATIUS
Catàleg de literatura infantil i juvenil: Catàleg constituït per més de 16.000 títols d'imaginació i coneixement per a nens/es i nois/es de 0 a 16 anys.
Chilias: Biblioteca virtual.
Cavall Fort: Revista infantil i juvenil.
"Quins llibres han de llegir els nens": Selecció del mes del Seminari de bibliografia infantil i juvenil de AM Rosa Sensat. (El seminari està compost per una trentena de professionals: bibliotecàries encarregades de biblioteques d'entitats i biblioteques escolars, periodistes, pedagogs, mestres, professorat universitari i, en general, persones que per algun motiu o altre estan relacionades amb el món de la lectura infantil i juvenil).
"Quins llibres han de llegir els nens": Base de dades del seminari amb tots els llibres treballats, tots classificats per edat i tipologia, i alguns amb comentari incorporat. Actualment aquesta base de dades abasta uns vint mil títols.


Gran Diccionari de la Llengua Catalana: Si cerqueu una paraula del diccionari, us en donarà la definició; si no hi és, us donarà una llista de les paraules més pròximes alfabèticament.
Yourdictionary: Enllaços a tota mena de diccionaris del català i de moltes altres llengües.
Logos: diccionari dels nens: Diccionari en més de 50 llengües.


EDUMET: Xarxa metereològica educativa de Catalunya.

NATIONAL GEOGRAPHIC (en anglès): trobareu espectaculars fotos d'animals, natura, paisatges...
(La National Geographic Society és una important organització científica i educativa sense afany de lucre. El seu objectiu és l'increment del coneixement científic del món i la promoció de la protecció dels recursos naturals del planeta. Publica les revistes NATIONAL GEOGRAPHIC, ADVENTURE, TRAVELER i KIDS, llibres i CD-ROMS. També compta amb el National Geographic Channel i programes especials que es difonen arreu el món.)
NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS, en anglès, per nens: fotografies, reportatges, jocs...
NATIONAL GEOGRAPHIC (en español).

DRETS DELS INFANTS
Web dels Infants (Regiduria drets civils de l'Ajuntament de Barcelona)
Síndic de Greuges de Catalunya - Defensor dels Infant

JOCS
Jigzone: Molts trencaclosques on line.
UpToTen Enfants: Lloc ludo-educatiu; en francès, intuïtiu. Trobareu moltes activitats que estimulen la intel.ligència, la creativitat, la memòria i l'habilitat amb el ratolí

Anar a la pàgina principal