CONEGUEM EL RAVAL AMB

SEBASTI└ SORRIBAS


El Projecte Coneguem el Raval amb SebastiÓ Sorribas neix amb una doble intenciˇ:

Per una banda treballar la motivaciˇ a la lectura i per una altra, treballar la hist˛ria de l'entorn mÚs immediat: el barri del Raval.

El fet d'apropar un autor literari als nois i noies i que li facin totes les preguntes que els volten pel cap fa possible que el llibre en qŘestiˇ prengui un interŔs que abans no tenia. Si a mÚs a mÚs l'autor els explica com i per quŔ escriu els seus llibres els nens entenen la importÓncia de llegir-los.

Hem tingut un avantatge, en SebastiÓ Sorribas Ús nascut al Raval, ha crescut entre els mateixos carrers que els nois i noies de l'escola i fins i tot... jugava a futbol com ells.

L'experiŔncia ha estat molt positiva i ha motivat als nens i nenes a voler conŔixer quina Ús la hist˛ria del seu barri, han volgut treballar la biografia d'en SebastiÓ Sorribas, han entrevistat, com autŔntics periodistes, a gent del barri i s'han introdu´t en el mˇn de la rÓdio fent un programa a RadialNet, emissora de rÓdio per internet de la Xarxa Ciutadana Ravalnet.

 

No us perdeu aquest treball dels nois i noies

de 6Ŕ del CEIP Drassanes!

 

Entrevistant a Sebastià Sorribas

Ens va signar els llibres

Per veure l'entrevista

Premi Baldiri Reixac
curs 2000-2001

En el programa de ràdio que s'emet per internet (a partir de la xarxa ciutadana del barri www.ravalnet.org) podeu sentir tota l'entrevista.

Cliqueu el vaixell per sentir l'entrevista