ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D'ALUMNES

CEIP BARCELONA

  ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

Benvolguts socis,

La Junta de l'AMPA, a petició per escrit d'un deu per cent, almenys, del total dels socis i sòcies, us convoca a una Assemblea General Extraordinària, que tindrà lloc el proper dijous 28 de setembre de 2006 a les 19:30 hores en primera convocatòria, i a les 20:00 hores en segona, en el menjador de l'escola, i d'acord amb l'ordre del dia proposat pels signants de la petició:

  1. Debat i aprovació sobre la modificació de l'article 15 dels nostres Estatuts, per tal d'afegir a les funcions de l'Assemblea General Extraordinària:
    • i) Presa de decisions referents a l'horari o qualsevol altre tema rellevant que afecti a tota la comunitat educativa i que els representants de pares i mares hagin d'aportar al Consell Escolar
  2. Debat sobre la implantació de la sisena hora
  3. Actuacions que podem prendre com a col.lectiu per tal de garantir una ampliació horària de qualitat
  4. Precs i preguntes
    • Justificació de la decisió dels pares representants (Ampa, Consell Escolar), sobre l'horari del proper curs
    • Comunicat de l'Ampa amb data 31/5/06   

El president

Xavier Sellarès Esmarats

Barcelona, 12 de setembre de 2006

Us animem a participar en l'Assembla, tant si esteu d'acord amb les propostes com si no ho esteu

Es recorda que només tenen dret a assistir a l'Assemblea les mares, pares o tutors que estiguin associats a l'Ampa. Els membres de les famílies no associades no podran assistir-hi

Si us és necessari delegar el vostre vot, cal que qui us representi aporti degudament complimentada i signada una butlleta de representació per cada vot representat.

Article 11 Estatuts AMPA: Règim de votació: A cada mare, pare o representant legal de l'alumne els correspon un vot per persona, encara que tinguin més d'un fill o representant en el centre. En qualsevol cas, la delegació de vot estarà limitada a un nombre màxim de cinc vots representats per cada soci o sòcia"

Us recordem que tot soci/sòcia té dret a tenir un exemplar dels Estatuts vigents. Els exemplars a disposició dels socis els podeu recollir al despatx de l'Ampa.