IES BISBE SIVILLA                                                CURS 2005-06

 

RESTAURACIÓ

 

Titulació

Tècnic Superior en restauració

Durada

Dos cursos acadèmics de 2.000 hores, de les quals 400 són pràctiques obligatòries en empreses.

Crèdits a cursar i Continguts

C1  Gèneres en restauració

         Recepció i emmagatzematge de gènere. Conservació dels aliments

C2 Elaboracions culinàries

         Elaboració culinària i organització de la producció

C3 Processos de pastisseria i flequeria

         Elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions per a pastisseria i flequeria

C4 Processos de servei

         Begudes.Elaboració conservació i servei

C5 Administració d’establiments de restauració

         Gestió administrativa de l’activitat de restauració

C6 Màrqueting en restauració

         Màrquèting de productes i serveis. Estudi de mercat

C7 Llengua estrangera I - Anglès

C8 Llengua estrangera II - Francès

C9 Relacions en l’àmbit del treball

Organització i relacions de l’empresa amb l’entorn

C10 Formació i orientació laboral

Organització interna, formació laboral, categories professionals, contractació, nòmines, etc

C11 Formació en centres de treball

400 hores de formació pràctica en empreses

C11 Crèdit de síntesi

Posar en relació tots el continguts impartits al llarg del curs per  demostrar l’assoliment dels objectius generals del cicle

 

 

 

Sortides Professionals

§          Cap d’economat i bodega

§          Cap de menjador

§          Director de restauració o banquets

§          Cap de compres

§          Director de producció, consultor, responsable d’alimentació en “catering”

 

 

Convalidacions

Si has cursat un altre cicle de grau superior de la família d’Hoteleria i Turisme es poden convalidar els

idiomes ja cursats i el crèdit de Formació i Orientació laboral i Relacions en l’àmbit del treball.