IES BISBE SIVILLA CURS 2005-06
RESTAURACIÓ
Titulació
Tècnic Superior en restauració
Durada
Dos cursos acadèmics
de 2.000 hores, de les quals 400 són pràctiques obligatòries en empreses.
Crèdits a
cursar i Continguts
C1 Gèneres en restauració
Recepció i
emmagatzematge de gènere. Conservació dels aliments
C2 Elaboracions culinàries
Elaboració culinària i
organització de la producció
C3 Processos de pastisseria i flequeria
Elaboracions bàsiques
de múltiples aplicacions per a pastisseria i flequeria
C4 Processos de servei
Begudes.Elaboració
conservació i servei
C5 Administració d’establiments de restauració
Gestió
administrativa de l’activitat de restauració
C6 Màrqueting en restauració
Màrquèting
de productes i serveis. Estudi de mercat
C7 Llengua estrangera I - Anglès
C8
Llengua estrangera II - Francès
C9 Relacions en
l’àmbit del treball
Organització i relacions de l’empresa
amb l’entorn
C10
Formació i orientació laboral
Organització interna, formació
laboral, categories professionals, contractació, nòmines, etc
C11
Formació en centres de treball
400 hores de formació pràctica en
empreses
C11
Crèdit de síntesi
Posar en
relació tots el continguts impartits al llarg del curs per demostrar l’assoliment dels objectius
generals del cicle
Sortides
Professionals
§
Cap d’economat i bodega
§
Cap de menjador
§
Director de restauració o banquets
§
Cap de compres
§
Director de producció, consultor, responsable d’alimentació
en “catering”
Convalidacions
Si has
cursat un altre cicle de grau superior de la família d’Hoteleria i Turisme es
poden convalidar els
idiomes
ja cursats i el crèdit de Formació i Orientació laboral i Relacions en l’àmbit
del treball.