FEBRER 2014
DILLUNS 3
DIMARTS 4
DIMECRES 5
DIJOUS 6
DIVENDRES 7

Fideus a la cassola

Crema de porros

Arròs ecològic amb salsa (tomàquet, ceba i orenga)

Cigrons estofats

Sopa de verdura i pasta integral

 

Truita d'espinacs, patata i ceba amb amanida

Mandonguilles amb sípia

Llom a la planxa amb xampinyons saltejats

Bacallà al forn amb amanida

Pollastre al forn amb patates fregides
Fruita
Fruita
Fruita
Fruita
Iogurt artesà
DILLUNS 10
DIMARTS 11
DIMECRES 12
DIJOUS 13
DIVENDRES 14

Macarrons ecològics amb carn picada i sofregit

Llenties amb arròs

Col·lifror i patata gratinats

Sopa de galets

Arròs de muntanya

Calamars arrebossats casolans amb amanida

Pizza casolana vegetal

Hamburguesa de vedella
amb ceba caramel·litzada i patates fregides

Rodó de gall d'indi amb verduretes

Lluç a la basca amb ou dur i pèsols

Fruita
Iogurt artesà
Fruita
Fruita
Fruita
DILLUNS 17
DIMARTS 18
DIMECRES 19
DIJOUS 20
DIVENDRES 21
Sopa de rap

Tallarins ecològics

Crema de pastanaga

Arròs amb salsa

Mongetes seques estofades

Vedella amb bolets

Daus de porc brasejats amb orenga

Tires de pollastre arrebossades cassolanes

Filet de perca al forn

Truita de carabasso, patata i ceba amb amanida

Fruita
Fruita
Iogurt artesà
Fruita
Fruita
DILLUNS 24
DIMARTS 25
DIMECRES 26
DIJOUS 27
DIVENDRES 28

Espirals ecològics amb tomàquet i formatge

Puré de cigrons Mongeta tendra i patata Escudella barrejada Màscara d'arròs

Hamburgesa de vedella amb xips

Truita de botifarra amb pa amb tomàquet

Pernil al forn amb arròs

Rap arrebossat cassolà Fajita de pollastre amb verduretes
Fruita
Fruita
Fruita
Fruita
Pinya atigrada