AMPA

L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES

 

 • L’Associació de Mares i Pares participem en les activitats de l’escola des de diversos àmbits:
 • Organitzem les diverses activitats extraescolars: “servei d’acollida i activitats lúdiques i esportives”, així quedarà genèric per cada curs.
 • Participem en l’organització de les festes de l’escola: Carnaval, St. Jordi, festa de final de curs…
 • Organitzem activitats per als pares i les mares: xerrades, curs de català, sopar de final de curs…

BLOG DE L'AMPA DE L'ESCOLA NADAL

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2010-2011

Un any més us presentem les activitats extraescolars que esperem siguin del vostre interès i sobretot de l’interès dels vostres fills. Com a novetat, i per intentar promoure l’esport a l’escola, us oferim unes activitats noves de multiesport per a aquells nens i nenes que els hi agradi provar coses noves i vulguin escollir un esport coneixent altres possibilitats que no només siguin els més populars.

En aquesta presentació volem incidir en quatre temes que creiem importants per millorar l’organització de les activitats:

 • En totes les activitats adreçades als infants de P3, P4, P5, 1r i 2n, els/les monitors/es d’aquestes, els recolliran directament a la sortida de les classes, a les 16.45h, per portar-los al lloc on es desenvoluparan les activitats. Els primers dies de l’activitat és convenient que poseu una nota a l’agenda, per tal que el professorat estigui informat. Els infants de 3r a 6è hauran d’anar sols fins al punt de trobada, que el primer dia de l’activitat serà la porteria del fons del pati. Més endavant, si el monitor ho creu convenient, quedaran en un altre punt de trobada.

Us hi esperem!

 

 • LOS PADRES/MADRES QUE TENGAN DIFICULTAD CON EL IDIOMA O SE ENCUENTREN EN UNA SITUACIÓN ESPECIAL, PUEDEN PASAR POR EL AMPA DE LUNES A JUEVES DE 17.00 a 18.15 h PARA ACLARAR CUALQUIER DUDA

INFORMACIÓ GENERAL

 • LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS ES FARAN A PARTIR DEL 21 DE SETEMBRE. Heu de fer arribar a l’AMPA les butlletes d’inscripció, una per cada activitat i nen/a, excepte per a l’activitat d’acollida matinal que tenim un full d’inscripció diferent a la vostra disposició a l’AMPA. Si no teniu prou butlletes, en podeu fer fotocòpies o recollir-ne més a l’AMPA. També ens podeu fer arribar les dades que us demanem a la butlleta per correu electrònic, a l’adreça <ampaceipnadal@hotmail.com>.
 • L’horari de l’AMPA és de dilluns a dijous de 17.00 a 18.00 h.
 • El pagament de totes les activitats es farà per domiciliació bancària, al núm. de compte corrent que indiqueu a la butlleta que s’adjunta al dossier i que heu de fer arribar al’AMPA. Si us plau, fixeu-vos bé quan poseu el número de compte perquè si hi ha alguna errada, i el banc ens retorna el rebut, ens cobren i ens veurem obligats a carregar-vos-ho.
 • Les butlletes d’inscripció les podeu lliurar al local de l’AMPA en l’horari habitual.
 • Totes les activitats començaran a partir del 4 d’octubre, excepte la de l’acollida matinal que, per necessitats familiars, ja va començar el dia 7 de setembre.
 • Per poder fer les activitats, cal que s’hi apuntin almenys 8 nens/es. Si no s’arriba al mínim, us ho comunicarem i estudiarem si pot haver altres possibilitats en cas de necessitat.
 • Els preus de les activitats són diferents perquè les realitzen diferents entitats.
 • En les activitats que són de dos dies, és convenient que la inscripció sigui pels dos dies ja que així és més adequat el seu desenvolupament.

 

NORMES GENERALS

 • Per inscriure’s a les activitats, s’ha de ser soci de l’AMPA.
 • Les persones que no tinguin relació directa amb l’escola (familiars, amics, coneguts), també poden inscriure’s a les activitats, però abans hauran de fer efectiva la quota de socis (17€ anuals) per tal que estiguin coberts per la nostra assegurança. El preu de les activitats serà el mateix per a tothom.
 • Sempre que sigui possible, el cobrament del rebut es farà efectiu de l’1al 15 de cada mes.
 • L’AMPA es reserva el dret de donar de baixa la persona que degui dos mesos de qualsevol activitat.
 • Per donar-se de baixa de qualsevol activitat, s’ha de comunicar a l’AMPA amb 10 dies d’antelació.
 • En cas de domiciliació bancària, si hi ha algun rebut retornat, s’ha d’abonar a l’AMPA el càrrec bancari corresponent.
 • El preu de les activitats serà el mateix tots el mesos del curs.
 • Important: per a qualsevol activitat dels nens i nenes,cal la fotocòpia de la TSI (Targeta Sanitària Individual).

 

ACOLLIDA MATINAL

Si heu d’anar molt d’hora a treballar o heu de fer qualsevol gestió i no teniu amb qui deixar el nen/la nena, podeu aprofitar el servei d’acollida que ofereix l’AMPA.

HORARI: cada dia, de les 7.30 a 8.45 hores

Quotes mensuals:

De 7.30 a 8.45 hores- 45 €

De 8.00 a 8.45 hores- 35 €

Si es fa servir aquest servei esporàdicament, el preu serà de 5 €/dia.

 • Si teniu necessitats especials, CONSULTEU A L’AMPA.

A càrrec de l’empresa ALBANTA SERVICIOS (monitors del Club d’Esplai St. Feliu).

 

 

CONTA CONTES I EXPRESSIÓ!

Amb aquesta divertida i vistosa activitat treballem l’estimulació de la imaginació i la creativitat amb el més ampli dels sentits, des de la creativitat plàstica com l’expressió corporal, inventar sons i cançons, en funció dels estímuls que cada setmana rebem amb cada nou conte. De contes i històries hi ha de molts tipus, cada setmana anirem alternant entre els textos més moderns o més antics, entre els que parlen de faules d’animals o els contes amb protagonistes humans, entre els divertits i innovadors i els més populars... Hi ha moltes històries i moltes maneres de jugar-hi: amb disfresses i complements, titelles, amb música i danses, amb escenes representades, amb tallers específics, amb jocs psicomotrius....

Adreçada a nens i nenes de: P-3 P-4 i P-5

HORARI: dimarts, de 16.45 a 18.15 hores

Quota mensual: 15 €

A càrrec de l’empresa ALBANTA SERVICIOS (monitores del Club d’Esplai St. Feliu)

 

JUGUEM EN ANGLÈS

A partir d’una dinàmica lúdica fem servir la llengua anglesa per jugar a jocs individuals i de grup, fer tallers, fer jocs d’expressió corporal i teatral… fer activitats pròpies d’esplai, juguem, ens relacionem amb els conceptes del vocabulari anglès. Una activitat doblement divertida, un: per allò que fem i dos: per allò que aprenem.

Com la intenció no és donar classes d’anglès, podem oferir als nens i nenes un espai més divertit i sobretot dinàmic en el que sense adonar-se’n aprenguin vocabulari anglès que facin servir habitualment. Per fer aquesta activitat ens recolzarem de tècniques i materials molt diversos i adaptats a les edats dels infants, recursos audiovisuals com el Material Infantil de BBC English amb el Personatge dinamitzador del MUZZY, recursos musicals, tallers i materials de joc i esportius que apropin el vocabulari als nens amb exemples clars. Tot en un ambient cordial, educat i respectuós que vol transmetre els valors positius de l’Esplai.

Adreçada a nens i nenes de: P-3, P-4,P-5

HORARI: dimecres, de 16.45 a 18.15 hores

Quota mensual: 15 € A càrrec de l’empresa ALBANTA SERVICIOS (monitores del Club d’Esplai St. Feliu)

 

RACÓ DE L’ART

Benvolguts nens, nenes i familiars,us presentem l’activitat de manualitats com un espai creatiu i original molt divertit i nou per aprendre tècniques i materials diversos.

La línia dels tallers intenta respectar dos criteris fonamentals: fer manualitats pensades per als petits, que a ells els agradi i que es trobin còmodes realitzant-les, i procurar fer servir materials reciclats per no consumir certs tipus de materials que poden contaminar més (com són els fangs, les temperes, els vernissos...) i procurant dinamitzar la seva lliure imaginació i foment de la creativitat individual, sigui quina sigui a través de la maleta viatgera que ja coneixeu.

Adreçada a nens i nenes de:e P3 a 6è

HORARI:dijous, de 16.45 a 18.15 hores

Quota mensual: 16€

A càrrec de l’empresa ALBANTA SERVICIOS (monitores del Club d’Esplai St. Feliu)

 

FUNKY I BALL MODERN

El ball, a més de ser una activitat molt divertida, és molt complerta ja que a la vegada que es fa exercici físic es desenvolupa la creativitat i es treballa la superació de la timidesa i la concentració. Comença el ritme!. Les activitats tindran una programació per poder enfocar el treball del grup a les exhibicions dels balls que us faran a vosaltres, les famílies, o bé en la participació de les festes de l’escola on poder oferir al públic una mostra del que es treballa al Funky-Jazz. Farem servir tota classe de músiques per fomentar també la necessitat de ser sensibles a l’àmbit musical, així com diferents materials que ens ajudin a realitzar exercicis físics controlats i les coreografies necessàries.Una activitat ben divertida!

Adreçada a nens i nenes de: 1r a 6è

HORARI: divendres, de 16.45 a 18.15 hores

Quota mensual: 15 €

A càrrec de l’empresa ALBANTA SERVICIOS (monitores del Club d’Esplai St. Feliu)

 

BÀSQUET

El bàsquet va ser l’esport que va començar l’any passat. Esperem que aquest any continuem treballant per intentar formar un bon equip de nens I nenes per a la nostra escola.

 

Adreçada a nens i nenes de: P5 a 6è, fent grups per edats.

HORARI: dilluns i dimecres, de 16.45 a 18.15 hores

Quota mensual: un dia 8€ i dos dies 15€

 

A càrrec del Club de Basquet Sant Feliu

 

TEATRE MUSICAL EN ANGLÈS

Amb aquesta activitat es treballaran aspectes com l’estimulació de la parla, l’estructura del llenguatge, la capacitat de concentració, l’expressió corporal i teatral, amb cançons i músiques.

L’objectiu fonamental és utilitzar el teatre com a vehicle de creixement grupal, creant un clima adequat de confiança.

Adreçada a nens i nenes de: 1r a 6è

HORARI: dimecres, de 16.45 a 18.15 hores

Quota mensual: 15 €

A càrrec de l’empresa ALBANTA SERVICIOS (monitores del Club d’Esplai St. Feliu)

 

 

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Aquest és el 6è any que oferim l’activitat de gimnàstica esportiva per a nenes i nens, esport olímpic on aprenem destreses gimnàstiques d'iniciació: saltar, rodar, girar… treballant la coordinació, l’expressió corporal, l’equilibri, la flexibilitat, el sentit del ritme… fomentant valors com la companyonia, la capacitat d’esforç i superació…dintre d’un ambient lúdic i educatiu.

Nivell Iniciació i manteniment (nivell més bàsic, 1.30h a la setmana)

Adreçada a nens i nenes de: P5 i de 1r a 6è de primària

HORARI: dimarts, de 16.45 a 18.30 hores

Quota mensual: 19€

 

Nivell Iniciació a competició (nivell mig, 3h a la setmana)

Adreçada a nens i nenes de: 1r i 2n de primària

HORARI: dimarts i dijous, de 16.45 a 18.30 hores

Quota mensual: 26€

 

Nivell competició (nivell avançat, 3h a la setmana)

Adreçada a nens i nenes de: 1r i 2n de primària

HORARI: dimarts i dijous, de 16.45 a 18.30 hores

Quota mensual: 30,50€

A càrrec de Flora Lloret, llicenciada en Educació Física a l’INEFC de Barcelona, amb tots els requisits legals per fer aquesta activitat.

 

PATINATGE

Patinatge amb patins de quatre rodes. Fins al núm. 36, el club posarà els patins. Es farà amb els monitors del Club de Patinatge de Cornellà, que fa uns quants anys que treballen amb nens i nenes de totes les edats, des dels més petits. És un patinatge enfocat a l’esport de hoquei.

Adreçada a nens i nenes de: P3 a 6è

HORARI: dimecres, de 16.45 a 18.00 hores

Quota mensual: 14 €

A càrrec del Club de Patinatge de Cornellà.

 

INICIACIÓ A L’ESPORT (jocs preesportius)

Ensenyar als nens i les nenes, d’una manera lúdica, on l’eina principal serà el joc. Es treballaran les habilitats motrius bàsiques (circuits, salts, desplaçaments...) i s'iniciaran a l'esport d'una manera molt lúdica i educativa (esports: futbol sala, bàsquet, handbol, patins, hoquei i altres).

Sobretot donant-li molta importància als valors i normes establerts per l’escola.

Adreçada a nens i nenes de: P-4 a 2n

HORARI: dimartsi divendres, de 16.45 a 18.00 hores

Quota mensual:Preuun dia 18 € / Preu dos dies 29€

A càrrec de l’empresa especialitzats en esport extraescolar i amb personal qualificat.

 

FUTBOL SALA

Activitat basada en la iniciació, consolidació i perfeccionament dels diferents aspectecs tècnics i tàctics del futbol sala. Es treballarà des d'una vessant lúdica i educativa.

Adreçada a nens i nenes de: 2n a 6è

HORARI: dimarts i divendres de 16.45 a 18.00 hores

Quota mensual: Preu un dia 18€ / Preu dos dies 29€

 

A càrrec de l’empresa especialitzats en esport extraescolar i amb personal qualificat.

 

NOTA:

Patinatge i Gimnàstica tenen un full d’inscripció diferent, passeu per l’AMPA per recollir-lo. Gràcies.

 

ACTIVITATS PER A PARES I MARES

 • BALLS EN FAMÍLIA

Després d’uns quants anys, volem continuar ballant tots junts, passant-ho bé i coneixent-nos més.

DATES: Cal concretar. Ens posarem en contacte amb les persones que ens facin arribar les butlletes de preinscripció.

Horari: divendres de 17.15 a 18.15 h

Quota: Intentarem que sigui el mínim cost possible.

 

 

 • BATUKA

Aquesta activitat és un orgull per a l’AMPA i un model a seguir per totes aquelles persones que vulguin participar i fer coses. El més important no és tenir temps, sinó tenir ganes! Un parell de mares, de forma voluntària i altruista, són les monitores, però els balls són decidits pel grup. L’objectiu és passar-s’ho bé i gaudir d’una afició que no sempre podem practicar tan sovint com ens agradaria.

DATES: Començarà l’1 d’octubre. Les persones interessades només cal que es presentin a la porta del parvulari a les 17.00, no cal fer cap inscripció.

Horari: dimecres de 17.00 a 18.00

Quota: gratuït

 

 

 • CATALÀ

Per tal de potenciar el nostre idioma, a l’escola, organitzarem cursos de nivell intermedi.

Dates: Cal concretar. Ens posarem en contacte amb les persones que ens facin arribar les butlletes de preinscripció.

Horari: Cal concretar, però intentarem que sigui en horari de 15.00 a 16.30h, per facilitar l’assistència de les mares o pares que tinguin disponibilitat horària.

Quota: Gratuït, en conveni amb Normalització Lingüística.

 

 • ANGLÈS

Tots sabem la importància que té aquest idioma i molts ens sentim impotents quan veiem que no podem ajudar als nostres fills, ni tan sols en els primers cursos. Així us proposem aquesta activitat per fer una iniciació a l’anglès. Intentarem que sigui profitós però també entretingut.

Dates: a concretar. Ens posarem en contacte amb les persones que ens facin arribar la butlleta depreinscripció.

Horari: A concretar.

Quota: Cal concretar, però tingueu en compte que a més inscripcions, millors preus.

 

ENS TROBAREU DE 16’45 A 18’30 HORES AL LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ.

 

AGRAIREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I ELS VOSTRES SUGGERIMENTS.

 

TELÈFON AMPA : 93 685 57 19