Inici

Escola Falguera, Sant Feliu de Llobregat

 

Així és la nostra escola

L' escola basa la seva identitat en els principis de tolerància, pluralitat i laïcisme. La llengua catalana és la llengua vehicular i d'aprenentatge. La llengua castellana s'introdueix a partir de primer de primària i la llengua anglesa a P4. Som Escola Verda. Els cursos de 3r i 4t participen en el Projecte Cordes. Comptem amb cuina pròpia. Tota l’escola està totalment connectada al món a través de la fibra òptica. I està preparada per a la connexió dels nous dispositius mòbils.

Volem convertir aquesta pàgina en un referent per a la nostra comunitat educativa, alumnes, pares, mares i familiars, i mestres.

També volem que sigui la porta d’entrada a tota aquella gent que ens vulgui conèixer o a aquelles persones que necesitin saber de nosaltres.

Aquesta pàgina està pensada perquè hi trobeu tota la informació relativa a l’escola, i la feu servir de referent per trobar-hi informació de tot allò que pugueu necessitar.

Navegant una mica per la pàgina ens podreu conèixer millor!


Aquesta pàgina web i el seu contingut pretenen reflectir el dia a dia i les activitats de l'escola. Qualsevol persona que cregui que la seva imatge no hi ha d'aparèixer simplement ho ha de comunicar a la direcció del Centre.

Fes-me clic! 
Per aprendre coses de mi

Enllaços d’interès:

Benvinguts al Nostre Espai Virtual

e-Valisahttps://idp1-gicar.gencat.cat/siteminderagent/forms/gicar2016/loginCorpNoCert2016.fcc?TYPE=33554433&REALMOID=06-e6fd2ca1-f489-4c6d-8a50-2f4200138f05&GUID=&SMAUTHREASON=0&METHOD=GET&SMAGENTNAME=-SM-NetRK7zExArht0IZVNVtIzzmXbiY%2bYCenT0J9Vmq8FgLDxvy1H4Dr98VATkb2OiS&TARGET=-SM-HTTP%3a%2f%2fidpeacat%2egencat%2ecat%2fgroup%2f1%2fvalisa
LES FEINES
 de PRIMÀRIAPrimaria.html
LES FEINES
 d’INFANTILInfantil.html

Tornem a començar!


Ens hem organitzat per garantir la seguretat de tothom.

Per qualsevol tema relacionat amb el

COVID us atendrem al

telèfon: 634 791 093 de 9:00 a 16:30

PREINSCRIPCIÓ
i MATRÍCULAPreinscripcio.html