Recepta:
1r. Tallem paper semi-vegetal a la mida del fons
del motlle.
2n. Passem una mica de margarina pel fons del motlle, col·loquem
el paper i n'hi tornem a passar per sobre i pels costats del
motlle.
3r. Posem aigua en una cassola al foc i quan està
ben calenta la traiem i hi col·loquem a sobre un recipient
on hi farem la pasta. Tirem els ous i el sucre al recipient
i ho batem fins que s'espesseixi.
4t. Passem la farina i el llevat per un sedàs i ho
anem afegint de mica en mica a la pasta anterior, també
hi tirarem la ratlladura de llimona i ja ho podrem abocar
al motlle.
5è. Encenem el forn i, quan agafi la temperatura de
180ª hi col·locarem el motlle durant 30 minuts.
.. A part desfem el Nescafé amb aigua calenta i després
hi desfem 2 cullerades de sucre.
.. Desfem la xocolata amb la nata líquida i després
hi afegim les 2 cullerades restants de sucre.
Tallem el pa de pessic en dues parts, les pintem amb el Nescafé
dissolt, hi afegim una capa de melmelada i una capa de xocolata,
tapem hi fem la mateixa operació en l'altre part. Ho
tapem tot ho pintem amb Nescafé o un almívar
lleuger hi tirem per sobre la resta de xocolata.
Ho adornem amb ametlla laminada i coco.
|