L'ESCOLA
EL POBLE
ACTIVITATS
LA REVISTA
ENLLAÇOS
   
TALLER DE TEATRE
Cicle Superior COM ES PREPARA UNA OBRA DE TEATRE?

EL TALLER
CREEM UN PERSONATGE

PARLEN ELS ACTORS

Quan vaig llegir la meva part em vaig sentir molt estrany… era la primera vegada que llegia una obra a dalt d'un escenari, però també em sentia com un autèntic narrador.

Jo em vaig sentir una mica insegura al principi, però al final molt bé, fer de narrador màgrada perquè és una bona persona. Penso que crear un personatge és molt divertit, però costa una mica adaptar-te al personatge que ets.

El narrador és un persoantge important ja que explica i recorda la història i sembla ser que va aprendre molt del Petit Príncep.

Jo com a narradora em veig com una persona més de l'obra, si no hi sigués tampoc faria falta, però hi queda molt bé així l'obra és més explicativa i més maca. Em vaig sentir bé i diferent en un racó de l'escenari explicant l'obra.

Sóc com una flor que sempre insinua coses i és molt delicada. M'he sentit bé i m'ho he passat bé. M'agradaria fer una obra petita.

El meu personatge es una mica "FIFI" i creguda. Jo crec que demano massa i no paro de queixar-me. Quan el vaig representar em vaig sentir una mica avergonyida, però de seguida vaig anar perdent la vergonya, i vaig acabar deixant-me anar per la fantasia del teatre.

 

- Com es fa una obra de teatre?
Primer pas:
Per iniciar una obra s'ha de tenir:
Director/a (transforma l'obra)
Personatges (poden ser persones, coses, animals…)
Actors (es posen dins d'un personatge i l'interpreten)
Persones per fer decorats, vestuari, llum…
Segon pas:
Passar a l'acció.
1. Parlar de l'obra i comentar-la entre tots.
2. Començar els assajos escena per escena. El número d'assajos és variable depenent de l'obra.Al primer assaig fan la primera lectura.Al segon assaig creen els personatges.Al tercer assaig posen moviment a l'escena.
3. Fan l'assaig general.
Tercer pas:Estrena de l'obra.
ÉS UNA COL.LABORACIÓ DELS TREBALLS DE CLASSE DE NÚRIA TUBAU, SÍLVIA VALLDENEU I MARTA ROTA.
ALBUM FOTOGRÀFIC
Interpretant el text del Petit Príncep Observem els efectes de llum Fragment del Petit Príncep