ELISA BADIA BARBERA VALLES ESCOLA

escola elisa badia

Benvinguts i benvingudes a la web de l'escola Elisa Badia de Barberà del Vallès. Afegiu-la a "marcadors" en el vostre navegador d'internet.

quisomTinformacionselisaTcicleselisaTareesiprojectesTfesteselTenllacoselTaltrescurs

Important: Recordeu que sovint queda enmagatzemada una versió antiga de la web a "cache", així que per assegurar-vos que podeu veure la versió més "moderna", pitgeu "F5" al vostre teclat (o feu clic a "actualitzar" al navegador) cada vegada que accediu a una secció de la web.

linia taronja

21 22

2017Tsetembre

13-1-23: Aquesta web deixarà de tenir informació actualitzada.

Mireu la NOVA web del centre --> https://agora.xtec.cat/escolaelisabadia/

 

black bullet Menjador:

Menú del 2n trimestre (d'octubre a desembre)del curs 22-23:

linia taronja

2017Tsetembre

16-12-22: black bullet Educació Física:

Recordeu. Avui portes obertes de natació escolar (3r) d' 11 a 11.45 hores a la IEM Can Llobet.

14-12-22: black bullet Nadal:

Nadales per les Llars d'infants (14-12-22).

linia negra iac

Us informem que a partir d'avui trobareu la paradeta de l'AMPA. Es vendran els gorros de llana vermells (imprescindibles per la cantada de llúcies), perfums, desodorants... entre d'altres coses. Tots els diners recaudats s'invertiran en alguna millora pel centre.

linia negra iac

Us fem arribar la programació de Nadal i la Cantada de Llúcies:

9-12-22: black bullet Informacions:

Ja estan aquí els resultats del sorteig "Infants a la recerca". Els guanyadors i guanyadores són:

- Nerea Correderas Lucenilla, de 5è B
- Laura Rama Morales, de 4t B
- Eloy Pérez Quiroga, de 6è A

Moltes felicitats a totes i tots! D'aquí a poc repartirem els premis!

black bullet Cicle Inicial:

Anem d'excursió al CosmoCaixa a 2n (2-12-22): Vam anar al CosmoCaixa a treballar els planetes i l'univers a 2n. Vam veure l'exposició del sol i vam anar al planetari.

2-12-22: black bullet Educació Física:

Activitats físiques intergeneracionals a 4t A (23-11-22): El passat dimecres 23, els alumnes de 4t A van fer una classe d’Educació Física amb la gent gran de Can Gorgs. Va ser un exercici ben complert amb activitats en parelles, en petits grups I exercicis de cooperació per compartir una estona agradable!

black bullet Cicle Mitjà:

Mobilitat segura a 3r (23 al 25-11-22): La setmana del 21 al 25 de novembre, els infants de tercer hem realitzat activitats relacionades amb la seguretat vial. El Jorge, el policia municipal, ens ha ensenyat com hem d'anar pel carrer i en diferents maneres de desplaçar-nos. Hem aprés molt i ho posarem en pràctica!!!

Passaport edonauta a C.M. (24-10-22): Els infants de 3er I 4t ja han signat el passaport edonauta, amb el que podran gaudir d’un munt d’activitats educatives variades proposades per l’ajuntament de Barberà del Valllès

Els alumnes de 3er I 4t ja han segellat el passaport edonauta! L’orientadora de les activitats educatives, ha explicat als infants els superpoders que suposa tenir el passaport, ja que amb ell poden accedir a un variat catàleg d’activitats educatives a la nostra ciutat!

black bullet Música i Expressió:

Sortida al Palau de la Música a C.M. (30-11-22): El passat dimecres 30 de novembre els alumnes de cicle mitjà van tenir la oportunitat de descobrir la música de Beethoven en una proposta escènica musical multinstrumentista per gaudir de diferents fragments de l’obra de l’artista.

Per acabar la jornada vam acabar la sortida dinant en un parc amb uns tobogans on els infants van gaudir moltíssim!

black bullet Educació Infantil:

Fem excursió "MAS BANYERES" (CENTELLES) a E. I. (21-11-22): EL DIMECRES 23 DE NOVEMBRE, ELS INFANTS D'EDUCACIÓ INFANTIL (4 i 5 ANYS) VAN ANAR A "MAS BANYERES" (CENTELLES) A FER UNA OBSERVACIÓ DIRECTA DEL BOSC DURANT LA TARDOR. vAN REBRE TAMBÉ AL SENYOR CASTANYER I A LA SENYORA CASTANYERA, QUE ELS VAN EXPLICAR MOLTES COSES SOBRE ELS PRODUCTES PROPIS D'AQUESTA ESTACIÓ DE L'ANY. VAN PASSAR UN DIA FANTÀSTIC ENVOLTATS DE NATURA.

black bullet Pla de Treball:

Hem fet Pla de treball a Cicle Superior (3-10 al 2-12-22): Un tastet dels alumnes de cicle superior fent Pla de Treball.

linia taronja

2017Tsetembre

23-11-22: black bullet Pla de Treball:

Pla de Treball a C. M. (17-10 al 11-11-22): Un tastet dels alumnes de cicle mitjà fent Pla de Treball.

22-11-22: black bullet Música i Expressió:

Celebrem Santa Cecília amb un concert (11-11-22): Podreu anar trobant les diferents fotos que anirem penjant aquesta tarda.

18-11-22: black bullet Educació Infantil:

Fem recerca de nombres a P4 (27-10 al 2-11-22): EL DIA 2 DE NOVEMBRE ELS NENS I LES NENES DE P4 VAN FER UNA "RECERCA DE NOMBRES" PELS CARRERS DEL VOLTANT DE L'ESCOLA I PER L'ESTACIÓ DEL TREN. AQUESTA SORTIDA TÉ COM A PRINCIPAL OBJECTIU COMPROVAR LA PRESÈNCIA DELS NOMBRES A LA NOSTRA REALITAT, LA SEVA UTILITAT I LA SEVA FUNCIONALITAT. ELS INFANTS VAN PODER GAUDIR D'UNA ESTONA D'APRENENTATGE FORA DE LA SEVA AULA.

black bullet Cicle Superior:

L'alumnat de 6è surt a la televisió (TV3), al programa de l'Info-K, parlant dels "Actes d'Amabilitat" --> https://www.ccma.cat/video/embed/sx3/6186462/

Hem fet un joc per practicar el vocabulari a cinquè (del 7 al 18-11-22): Els alumnes de cinquè hem fet un joc per practicar el vocabulari sense fer faltes d'ortografia. El joc consisteix en que mirem el text que ens diu la mestra tot fixar-nos en els mots difícils. Partim la classe en dos. Un dels equips surt a la pissarra per ser preguntat. Una persona de l'altre equip demana que lletregi una paraula del text. Si la persona preguntada contesta bé, seu perquè s'ha salvat. Sino sap contestar o s'equivoca es queda dreta. Guanya l'equip tingui a tots els integrants asseguts. Ha estat molt divertit aquest joc!

black bullet Música i Expressió:

Hem anat al Liceu a veure "Miralls", P4 i P5 (16-11-22): EL PASSAT DIMECRES 16 DE NOVEMBRE, ELS INFANTS DE P4 I P5 VAN ANAR AL LICEU DE BARCELONA (SALA FOYER) A VEURE L'ESPECTACLE "MIRALLS". SEGONS PARAULES DELS ORGANITZADORS, "L'ESPECTACLE CONDUEIX EL PÚBLIC INFANTIL A TRAVÉS D'UN VIATGE DE DESCOBERTA DES DEL JO FINS A LA IMMENSITAT DEL MÓN". SI VOLEU PODEU TROBAR FOTOS O MÉS INFORMACIÓ A https://www.liceubarcelona.cat/es/temporada-2022-23/petit-liceu-familiar/miralls
DESPRÉS DE VEURE L'ESPECTACLE L'ALUMNAT VA PODER DINAR I GAUDIR D'UNA BONA ESTONA DE JOC AL PARC DE DIAGONAL MAR.

16-11-22: black bullet Educació Física:

Us passem la informació que ens han fet arribar des de la Secció d'activitat Física i Esports de l'Ajuntament, referent a l'activitat de natació que es realitza a tercer de Primària:

Informem que el dia 16 de desembre es duran a terme les portes obertes del programa municipal de natació escolar per a l'Escola Elisa Badia.

Es realitzarà en horari d' 11 a 11.45 hores a la IEM Can Llobet. El mateix dia es farà l'entrega de diplomes i informes.

Convidem a totes les famílies del vostre centre a participar-hi així com a l'equip del centre. Recomanem l'assistència de dues persones per infant (com a màxim) per a respectar l'aforament de l'espai,

Creiem convenient recordar la política de drets d'imatge per a les famílies i centre. Cada escola ha de tenir el control dels drets d'imatge dels infants que poden aparèixer o no a les imatges i sempre que es vulgui fer algun registre és necessari assegurar-se que no hi apareix cap personal treballador ni usuari de la piscina municipal.

11-11-22: black bullet Trets d'identitat:

Carta de compromís educatiu:

black bullet Tallers de Plàstica:

Hem fet Tallers a Cicle Superior (6 al 10-11-22): A cicle superior hem fet tallers. Cinquè fem "arte" que ho fem en castellà, "robòtica" que és en anglès i "ceràmica" en català. A sisè fem "ràdio" en anglès, "teixim" en català i "còmic" en català i castellà.

black bullet Educació Física:

Visitem el casal d'avis Can Gorgs a 4t A (4-11-22): L'alumnat de 4t A ha gaudit de la tradicional activitat intergeneracional al casal d'àvis de Can Gorgs amb unes àvies molt divertides!

black bullet Educació Infantil:

Aquest curs hem decidit que les aules d'E. I. tinguin noms de plantes aromàtiques (6-9 al 3-11-22): A continuació us especifiquem quin és el nom de cada classe:

P3A: CLASSE DE LA MENTA
P3B: CLASSE DE LA FARIGOLA
P4A: CLASSE DEL ROMANÍ
P4B: CLASSE DE L'ESPÍGOL
P5A: CLASSE DE LA CAMAMILLA
P5B: CLASSE DE LA CITRONEL·LA

De moment, us podem ensenyar les fotos de grup de P4 i de P5 perquè a P3 encara no hem aconseguit cap dia que hagin vingut tots els infants, ho seguirem intentant.

black bullet Cicle Inicial:

Excursió a Gualva al C. I. (4-11-22): El passat divendres 4 de novembre tot el cicle inicial va anar d'excursió a Gualba.
Tot just arribar, vam esmorzar per classes. Seguidament, vam poder gaudir d'una caminada pel costat d'un rierol i observar la vegetació tan diversa que ens envoltava.
A l'hora de dinar, aprofitant el bon temps, vam menjar a l'aire lliure i va estar genial!
Les criatures van passar-s'ho pipa!!!elisa badia

black bullet La Castanyada:

HEM FET UNA EXPOSICIÓ A 2N DE CASTANYES I BONIATOS (28-10-22).

4-11-22: black bullet Cicle Inicial:

Hem fet el toca toca a 1r (17 al 21-10-22): Que bé ens ho vam passar!
Vam gaudir dels animals exòtics de la granja natura. Durant tota l'activitat vam tenir la possibilitat de tocar-los i interactuar amb ells. Tanmateix, el monitor ens va explicar curiositats i característiques molt interessants.
Si us heu quedat amb ganes de més, els trobareu a ... http://www.granjanatura.com/

Ens hem retrobat amb els agermanats a 1r i 2n, de 5è i 6è (24-10-22):

L'alumnat de 5è i 1r s'han retrobat després de l'estiu i hem començat a llegir i escriure plegats.

L'alumnat de 6è ha visitat als agermanats de 2n i els hi han donat un detallet en motiu de la castanyada.

black bullet La Castanyada:

Hem fet moniatos molt terrorífics a 2n (24-10-22): L'alumnat de 2n ha portat moniatos disfraçats. Tots ells molt divertits i alguns de terrorífics!!!

Hem fet un regalet pels nostres agermanats de primer-cinquè ( 24 al 28-10-22): Els infants de cinquè hem fet un petit detall als nostres agermanats de primer. El dijous a la tarda vam fer a classe les petites bosses en forma de castanya. El divendres van donar-li el regalets als infants de primer. Els de cinquè van gaudir molt fent el detall i els petits els hi va agradar molt.

black bullet Cicle Superior:

Ens hem retrobat amb els agermanats a 1r i 2n, de 5è i 6è (24-10-22):

L'alumnat de 5è i 1r s'han retrobat després de l'estiu i hem començat a llegir i escriure plegats.

L'alumnat de 6è ha visitat als agermanats de 2n i els hi han donat un detallet en motiu de la castanyada.

black bullet Tallers de Plàstica:

Fem tallers a C.M. (5-10 al 4-11-22): Els alumnes de cicle mitjà gaudeixen dels diferents tallers. A tercer, el taller de collage; pintura color i el taller on creen un instrument amb cartró i altres materials que poden reutilitzar.
A quart al taller de teatre amb anglès prepearen una representació i al taller art a través d'autors s'inspiren en la història de la Frida Khalo per fer el seu autorretrat.

2-11-22: black bullet Educació Infantil:

Els infants de P3 ja s'han iniciat en el treball dels hàbits (12-9 al 19-10-22): Els infants de P3 ja s'han iniciat en el treball dels hàbits.
Els hàbits són unes pautes i rutines que ajuden als nens i a les nenes a estructurar-se i a orientar-se. L'adquisició dels diferents hàbits els permet ser més autònoms i autònomes, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i
són necessaris en l'adquisició dels nous aprenentatges.
Els hàbits s'han de treballar a casa i a l'escola. A mida que les criatures van assolint els diferents hàbits se senten més segures, tranquil·les, i amb ganes d'aprendre. Observar els seus petits progressos dia a dia i saber valorar-los és per a ells i elles una motivació important i necessària per
continuar avançant.

Extret de www.xtec.cat, Dossier"ELS HÀBITS A L'ESCOLA".

Retrobament dels agermanats de 4t i P5 (26-10-22).

black bullet Cicle Mitjà:

Retrobament dels agermanats de 4t i P5 (26-10-22).

black bullet Cicle Superior:

Aprenem a la tarda a jugar als escacs a 6è (5 al 21-10-22): Els infants de sisè desde principi d'octubre tots els divendres a la tarda estem aprenent a jugar als escacs amb un professor d'escacs. Aprenem estratègies i jugades diferents. Ens ho passem molt bé.

linia taronja

2017Tsetembre

28-10-22: black bullet Castanyada:

Castanyada a l'Elisa Badia (21-10-22): Aquesta tarda anirem afegint fotografies a aquest àlbum, per tal que pogueu veure la celebració a l'escola.

Llista de vídeos que podreu trobar sobre la Castanyada de l'Escola Elisa Badia 2022: Celebració de la Castanyada a l'escola Elisa Badia el 28 d'octubre a la tarda, amb tota Primària i Infantil realitzant diferents balls. També podreu trobar 2 vídeos del matí de la visita de la Castanyera als més petits.

black bullet Informacions:

Carta del mes de novembre:

Bon dia,

Som la Colla Bastonera Les Romanes, de Barberà del Vallès, la qual ja ha contactat amb vosaltres altres vegades. El curs passat, a finals d'abril, vàrem engegar el projecte de crear el grup de Ball de Bastons Infantil de Barberà del Vallès. Va ser tot un èxit i per la Festa Major 2022 ja es va poder estrenar. Tot plegat portat per un equip de monitores de la nostra colla.

Aquest curs ja han començat els seus assajos i la nostra intenció és fer créixer el projecte el qual està a la disposició de totes les infants del nostre municipi. És una activitat totalment gratuïta que es duu a terme els divendres de 17h a 18h, a les instal·lacions de l'Institut La Romànica. Durant aquesta hora assagen Ball de Bastons i fan dinàmiques de cohesió, treballant en tot moment amb els valors que ens representen, tals com el companyerisme, el respecte, la inclusió, la no-discriminació, la democràcia, i un llarg etcètera. Sempre amb un somriure per bandera. 

En qualsevol dels casos, el nostre objectiu és el mateix: ajudar a apropar la cultura popular a les noves generacions i compartir aquella màgia que hi és present en aquesta activitat: una màgia que provoca somriures i crea sinèrgies entre les persones participants.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició per qualsevol consulta, proposta o suggeriment. Teniu l'adreça electrònica collabastoneraromanes@gmail.com i els telèfons que apareixen al cartell adjunt.

Gràcies per tot.

VISCA LA CULTURA POPULAR! ARA I SEMPRE!

Colla Bastonera Les Romanes
Barberà del Vallès

21-10-22: black bullet Educació Infantil:

Iniciem el curs a E.I. (8-9 al 14-10-22): Els infants i les mestres d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda al nou curs escolar. Estem molt contents i contentes què hagi tornat la "normalitat", que ens puguem tornar a barrejar i sobretot, que ens puguem tornar a ABRAÇAR!!!

black bullet Educació Física:

Primers dies de natació dels alumnes de 3er (14-10-22): L'alumnat de tercer ja ha començat natació al pavelló poliesportiu de Can Llobet. L'alumnat ha fet una prova de nivell i s'ha repartit en diferents grups. S'ho han passat molt bé i han gaudit molt!

black bullet Cicle Mitjà:

Hem anat a Sant Feliu de Buixalleu d'excursió a C.M. (21-10-22): Dimarts 18 d' octubre, l'alumnat de cicle mitjà va fer una sortida a Sant Feliu de Buixalleu. Els infants van realitzar diferents activitats que van permetre descobrir i investigar moltes coses interessants sobre la natura en aquesta època de l'any.
Ens ho vam passar genial!!!

black bullet Cicle Superior:

Hem anat a la Pedrera a 6è (14 al 17-10-21): Els infants de sisè hem anat d'excursió a la Pedrera, a Barcelona, hem fet un escape room anomenat la habitació secreta. Gràcies aquesta activitat hem après la història d'aquest edifici.

Hem escollit el padrí o padrina a 5è (28-9 al 21-10-22): Els infants de cinquè vam fer diferents dinàmiques per escollir el seu padrí o padrina. Els de cinquè A es van trobar la classe de Segon d'ESO B Plena de sobres on estaven escrites alguna afició, color preferit, entre d'altres. El grup de cinquè B es va trobar la classe de segon ESO D plena d'objectes que definien al seus padrins o padrines.
Ja hem fet dues sessions d'apadrinament lingüístic. En la primera es van fer una foto i posar una frase del conte treballat, i a la segona posar el seu nom en un alfabet diferent. Els infants i els adolescents gaudeixen molt d'aquest aprenentatge.

black bullet Informacions:

Consell d'alumnat (21-10-22): Després d'una campanya i unes eleccions, ja tenim el consell d'alumnat d'aquest curs. Hem començat amb moltes ganes de recollir propostes, vetllar per la convivència i prendre decisions que ens ajudin a millorar l'escola. Aquí teniu unes fotos dels portaveus d'aquest curs.

linia negra iac

Us recordem que podeu participar a la Campanya Posa't la Gorra:

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè aquest curs també volem col·laborar amb l'associació AFANOC per fer front al càncer infantil. 

Sabem que és una situació extraordinària, però pensem que és important buscar la manera de participar-hi. 

Funcionarà així:

1. Podeu fer el pagament, abans del divendres 4 de novembre, al número de compte (8 EUROS CADA GORRA) :
IBAN ES02 2100 3137 9122 0023 0300 de  “La Caixa
2. Cal enviar el justificant de pagament a l’e-mail secretaria.elisabadia@gmail.com i A L'EMAIL TAMBÉ CAL ESPECIFICAR:

Ens han comunicat que hi ha dos tallatges de gorres: mida adult i mida infant. Ens hauríeu d'especificar de quina talla les voleu si les compreu. Gràcies.

Us adjuntem la carta i cartells que ens envia l'associació:

07-10-22: black bullet Cicle Inicial:

Anem a tirar les cartes per la bústia de correus amb 2n (7-10-22): L'alumnat de segon hem anat a tirar una carta a la bústia de correus de la plaça de la vila.

04-10-22: black bullet Informacions:

unclicparaelcole: Si et dones d'alta en "Un clic per al cole", Amazon donarà un percentatge % de les teves compres al centre educatiu que tu triïs, sense cap cost addicional per a tu.

amazon un clic para el cole

"Amazon donará un porcentaje equivalente o superior a todos los beneficios de tus compras efectuadas al centro educativo seleccionado o Educo en forma de un crédito virtual canjeable por material escolar y no tendrá ningún beneficio con tus compras durante el periodo de la iniciativa".

Fins al 26 de gener del 2023

Tens més preguntes? Aquí les podràs resoldre.

black bullet Educació Infantil:

Benvolgudes famílies d'I-4 i d'I-5,

El motiu d'aquest email és informar-vos que, per temes logístics, no es podrà fer la sortida de la tardor a Vallvidrera el proper dia 27 d'octubre (tal i com surt a la carta del mes).

S'ha hagut de canviar i finalment es farà el dimecres dia 23 de novembre a la Masia de Mas Banyeres (Centelles).

linia taronja

2017Tsetembre

27-9-22: black bullet Informacions:

Carta del mes d'octubre (2022):

Bon dia famílies,

Us fem arribar la CARTA DEL MES amb les activitats que es realitzaran a l'escola durant l'octubre.

Si us plau, llegiu-la bé per saber tot el que fem a l'escola durant el mes.

També recordem que aquest divendres s'acaba l'horari lectiu intensiu. Per tant l'horari lectiu a partir de dilluns dia 3 d'octubre serà de 9:00h a 12:30h (matí) i de 15:00h a 16:30h (tarda). El servei de menjador serà de 12.30h a 15:00h.

Recordeu portar el carnet taronja per poder recollir els infants de P3 a 2n (a les 12:30h i a les 16:30h).
** Feu arribar aquesta informació a les persones que venen a recollir els vostres infants, si no sou vosaltres: avis/es, tiets/es...

black bullet Menjador:

Menú del 1r trimestre (d'octubre a desembre) del curs 22-23:

27-9-22: black bullet Educació Física i Psicomotricitat:

Natació a 3r a l'Escola Elisa Badia

- Es realitzarà natició del dia 7 d'octubre, fins al 16 de desembre al Pabelló Poliesportiu Can Llobet. Us recordem que la nostra escola assistirà els divendres.

- Els infants hauran de portar obligatòriament el banyador, xancletes o peücs, casquet de bany i tovallola o barnús. Es molt recomanable que portin ulleres de natació.  

 

MARC CURRICULAR ESTABLERT:

Síntesi dels criteris orientadors per a l'etapa d'educació primària (*veure annex 2: Currículum Educació primària):

Dins del marc general curricular per aquesta etapa, el Programa Municipal d'activitat física dirigida en el medi aquàtic afavorirà i tindrà en compte que:

• L’àrea d’educació física, la reflexió sobre el sentit i els efectes de l’activitat motriu, el desenvolupament d’hàbits saludables, regulars i continuats i el fet de sentir-se bé amb el seu propi cos constitueixen principis valuosos de l’acció educativa i contribueixen a la millora de l’autoestima.
• Cal oferir als alumnes mitjans i recursos per integrar l’activitat física a la vida quotidiana, i establir així una tendència que potenciï el seu desenvolupament motriu, la seva capacitat de socialització, la seva salut i la seva integritat com a persona.
• L’àmbit de l’educació física té un caràcter transversal i, per tant, estableix relacions amb les altres àrees donada la seva potencialitat educativa.

L’activitat dins del medi aquàtic realitzada a les IEM haurà d'afavorir l'assoliment de les competències de l’àmbit d’educació física que es relacionen a continuació:

Dimensió activitat física

Entenent com a activitat física tot tipus de moviment corporal que realitza l’ésser humà que contribueix a conèixer, desenvolupar i enfortir el cos, fer més àgils i eficaços els moviments, millorar el funcionament del sistema cardiorespiratori i de l’aparell locomotor, equilibrar el sistema nerviós i proporcionar beneficis per a la salut i el benestar.

Aquesta dimensió està integrada per dues competències:

Competència 1. Resoldre situacions motrius de forma eficaç en la pràctica d’activitats físiques. 5

Competència 2. Prendre consciència dels límits i les possibilitats del propi cos en la realització d’activitats físiques.

Dimensió hàbits saludables

Conèixer i cuidar el cos des d’una perspectiva integral i incorporar hàbits que combinin equilibradament l’alimentació, l’activitat física i el descans facilitarà als alumnes poder viure de manera cada cop més saludable. En aquest sentit, cal aconseguir que els alumnes incorporin la pràctica regular d’activitats físiques de manera autònoma com a hàbit saludable al llarg de la vida i també que adoptin actituds crítiques davant de pràctiques i estereotips socials no saludables.

Aquesta dimensió està integrada per dues competències:

Competència 3. Mostrar hàbits saludables en la pràctica d’activitats físiques i en la vida quotidiana.

Competència 4. Valorar la pràctica habitual de l’activitat física com a factor beneficiós per a la salut.

Dimensió expressió i comunicació corporal

El moviment i l’expressió corporal són una altra manera de comunicar-se. Els nens i les nenes s’expressen, mostren emocions i es relacionen amb els altres de manera espontània amb el seu cos. Potenciar la creativitat, ampliar el repertori motriu i donar valor a la varietat de recursos expressius de què disposen els alumnes, utilitzant diferents tècniques, ha de ser també una tasca de l’educació física.

A través de l’expressió i la comunicació corporal afavorim que l’alumne accepti les diferències i respecti el seu cos i el dels altres.

Aquesta dimensió està integrada per dues competències:

Competència 5. Comunicar vivències, emocions i idees utilitzant els recursos expressius del propi cos.

Competència 6. Prendre part en activitats col·lectives d’expressió i comunicació corporal per afavorir la relació amb els altres.

Dimensió joc motor i temps de lleure

El joc acompanya l’infant al llarg dels anys, desenvolupa la seva imaginació i creativitat i permet explorar, conèixer i entendre el seu entorn i relacionar-se amb els altres. El joc, a la vegada, facilita el desenvolupament de certes habilitats socials com la negociació i el pacte, l’autogestió de les normes, la comunicació i l’expressió assertiva, la presa de decisions, l’agraïment i la disculpa... 6

Aquesta dimensió està integrada per dues competències:

Competència 7. Participar en el joc col·lectiu de manera activa mostrant-se respectuós amb les normes i els companys.

Competència 8. Practicar activitat física vinculada a l’entorn com una forma d’ocupació del temps de lleure.

Continguts clau:
− Consciència i control del cos.
− Lateralitat.
− Equilibri.
− Orientació espaciotemporal.
− Resolució de situacions motrius.
− Habilitats motrius bàsiques.
− Coordinació motriu.
− Hàbits higiènics, posturals, corporals i alimentaris saludables.
− Mesures bàsiques de seguretat en la pràctica de l’activitat física.
− Joc motor.
− Esforç i superació.
− Cooperació i respecte.

9-9-21: black bullet Equip pedagògic:

Relació de professorat del curs 22-23:

6-9-21: black bullet Activitats de l'AMPA:

black bullet Menjador:

Horari:

(Durant el setembre només: Educació Infantil i Primària: de 13.00 - 15.30 h)

Educació Infantil i Primària: de 12.30 - 15.00 h.

Contacte:

Coordinadora: Carme Serrano

- Telèfon: 678 95 94 83 (Whatsapp també) [NOU]

- E-mail: malec.lleure@gmail.com [NOU]

black bullet Equip directiu:

Horari de visites de l'equip directiu: s'ha de demanar cita prèvia a través d'e-mail o per telèfon.

Telèfon: 93 718 06 58 / 682 589 517
E-mail: escolaelisabadia@xtec.cat

2-9-22: black bullet Informacions:

Calendari escolar oficial 22-23:

linia negra iac

Estimades famílies,

Tornem a reenviar les informacions necessàries per conèixer el funcionament del centre, que us vam fer arribar al juliol.

Aprofitem per recordar-vos que el curs començarà el proper dilluns 5 de setembre. L’horari escolar lectiu serà de 9 a 13h durant tot el mes. A partir de l’octubre, l’horari serà de 9-12.30 i de 15 a 16.30h, com sempre.

Com ens trobarem el primer dia?

INFANTIL (P4 i P5): les famílies podran entrar fins la tanca de la classe.

PRIMÀRIA: el grup es trobarà a la pista i les famílies podran entrar fins assegurar-se que es troben amb el grup.

*P3: Hi ha adaptació. Mirar document adjunt.

*1r: Coneixeran el nou grup durant el matí.

L’entrada serà per la porta principal (al costat de la llar d’infants) per a tot l’alumnat. 

La recollida de cicle inicial (1r i 2n) serà per la porta del gimnàs.

Hi haurà classe de 15.30 a 16.30?

No són hores lectives amb professorat, sinó uns tallers pagats pel Departament, liderats per monitores i monitors. Són oberts a tot l’alumnat, tenint en compte el que cada família vau signar al juliol (document específic per aquesta activitat).

*P3 haurà de respectar els temps d’adaptació. Recordeu que la primera setmana no poden fer ús de cap servei (acollida, menjador, activitat de tarda de lleure educatiu,...)

Hi haurà acollida?

Sí, mirar document adjunt.

Hi haurà extraescolars?

No, començaran a l’octubre. Durant el mes de setembre rebreu més informació.

LLIBRES I MATERIAL

Recordem que cal fer el primer pagament de material de 80€ durant el mes de setembre. Mireu el document adjunt. 

IMPORTANT!!!!

Recordeu portar el carnet taronja per poder recollir els infants de P3 a 2n. També cal portar-lo per recollir els infants durant les tardes de setembre a les activitats de lleure.

Us esperem el proper dilluns amb molta il·lusió!

Salutacions.

linia negra iac

Us recordem --> Elisa Badia. Documentació. Curs 22/23.

Cicle Mitjà i Superior 2022-2023.pdf
Cicle Inicial 2022-2023.pdf
Calendari i Horari 2022-2023.pdf
Menjador i Extraescolars 2022-2023.pdf
Salut i Higiene 2022-2023.pdf
Entrades i Sortides 2022-2023.pdf
Educació Infantil 2022-2023.pdf
AMPA 2022-2023.pdf
Reunions inici de curs 2022-2023.pdf

black bullet Menjador:

Menu_del 1er Trimestre (Curs 2022/23)_de Campos Estela.

Propostes de sopar.

Valoració nutricional qualitativa de setembre del curs 2022/2023.

linia vermella

Altres cursos linia taronja

Recordeu que podeu trobar la informació del curs anterior en aquesta secció --> Altres cursos

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

linia negra MAPA DE LA WEB linia negra

black bullet 1. QUI SOM?: 1.1. Espais / 1.2. Equip directiu / 1.3. Trets d'identitat de l'escola / 1.4. Equip pedagògic // black bullet 2. INFORMACIONS // black bullet 3. CICLES: 3.1. Educació Infantil / 3.2. Cicle Inicial / 3.3. Cicle Mitjà / 3.4. Cicle Superior / 3.5. Sortides // black bullet 4. ÀREES: 4.1. E.F. i Psico / 4.2. Anglès / 4.3. Racons / 4.4. Pla / 4.5. Plàstica / 4.6. Ciència / 4.7. Projectes / 4.8. Teatre / 4.9. Música // black bullet 5. FESTES: 5.1. Castanyada / 5.2. Nadal / 5.3. Carnestoltes / 5.4. Sant Jordi / 5.5. Setmana Cultural / 5.6. Fi de Curs // black bullet 6. AMPA:: 6.1. Qui som? / 6.2. Què fem? / 6.3. Notícies / 6.4. Quota / 6.5. Activitats / 6.6. Menjador //black bullet 7. LINKS //black bullet 8. ALTRES CURSOS*

ACTUALITAT:linia verda

fletxa negra Recordeu que ja tenim la paradeta de Nadal de l'AMPA. Es vendran els gorros de llana vermells (imprescindibles per la cantada de llúcies), perfums, desodorants...

fletxa negra Programaciˇ de Nadal i la Cantada de Ll˙cies.

fletxa negra 16-12-22: Portes obertes de natació escolar (3r) d' 11 a 11.45 hores a la IEM Can Llobet.

fletxa negra Campanya "Un clic para el cole":

Si et dones d'alta en "Un clic per al cole", Amazon donarà un percentatge % de les teves compres al centre educatiu que tu triïs, sense cap cost addicional per a tu.

amazon un clic para el cole

Fins al 26-1-23

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

DOCUMENTS DE CENTRE:linia verda

fletxa negra NOFC (Normes d'Organització i Funcionament del Centre)

fletxa negra Projecte lingüístic

fletxa negra Carta de compromís educatiu

fletxa negra Trets d'identitat

fletxa negra Documentació. Curs 22/23

Els trobareu també a "Trets d'identitat de l'escola"

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

MENJADOR:linia verda

fletxa negra Menú del 2n trimestre (d'octubre a desembre)del curs 22-23:

menu

fletxa negra Propostes de sopar del 1r trimestre del curs 22-23.

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

CARTA DEL MES, REVISTA I FULL INFORMATIU:linia verda

fletxa negra Carta del mes de novembre (2022):

carta mes elisa badia

linia negra iac

fletxa negra Newsletter de la setmana cultural del 50è aniversari (2022).

linia negra iac

fletxa negra Revista "El Badia i l'Elisa": 2021:

revista badia elisa trimestral barbera

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

SECCIONS WEB:linia verda

inici

linia negra iac

quisom

 1. Espais
 2. Equip directiu
 3. Trets d'identitat de l'escola
 4. Equip pedagògic

linia negra iac

informacions

linia negra iac

cicles

 1. Educació Infantil (P3, P4 i P5)
 2. Cicle Inicial (1er i 2n)
 3. Cicle Mitjà (3r i 4t)
 4. Cicle Superior (5è i 6è)
 5. Sortides

linia negra iac

arees i projectes

 1. Educació Física i Psicomotricitat
 2. Anglès
 3. Racons
 4. Pla de Treball
 5. Tallers de Plàstica
 6. Treball per Projectes
 7. Teatre
 8. Música i Expressió

linia negra iac

festes

 1. Castanyada
 2. Nadal
 3. Carnestoltes
 4. Sant Jordi
 5. Setmana Cultural
 6. Fi de Curs

linia negra iac

ampa

 1. Qui som  a l'AMPA?
 2. Què fem a l'AMPA?
 3. Notícies de l'AMPA
 4. Quota de l'AMPA
 5. Activitats de l'AMPA
 6. Menjador

linia negra iac

enllacos

linia negra iac

altres cursos

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

CORONAVIRUS:linia verda

fletxa negra "Escola segura".

linia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermellaTlinia vermella

ALTRES INFORMACIONS:linia verda

fletxa negra Calendari escolar oficial 22-23:

calendari

linia negra iac

fletxa negra Canal de YouTube de l'Escola Elisa Badia (nou canal: 18-12-20):

youtube

linia negra iac

fletxa negra Junts x l'Educació. Tot el que cal saber sobre l'escolaritat:

junts

linia negra iac

fletxa negra Matricula't a la pública!

matriculat publica

linia negra iac

fletxa negra Informació sobre el càtering escolar (Campos Estela).

campos estela

linia negra iac

fletxa negra Fruita a les escoles:

fruita escoles

linia negra iac

fletxa negra Programa Internet Segura.

Us recomanem especialment els relats sobre ciberseguretat.

fletxa negra #RevisaPrivacitat:

revisa privacitat escola

linia negra iac

fletxa negra Bloc de l'AMPA de l'Escola Elisa Badia [no actualitzat]:

ampa

linia negra iac

fletxa negra SELFIE:

selfie

linia negra iac

fletxa negra No a la guerra:

no a la guerra

linia negra iac

fletxa negra L'escola en català:

turu escola català

linia negra iac

fletxa negra SOS Ensenyament Públic:

assemblea groga

linia negra iac

fletxa negra Comptador de visites de la pàgina principal (des del 14-6-17):

contadores

linia vermella

generalitat

Escola Elisa Badia. Ronda de l'Est s/n. Barberà del Vallès. C.P.: 08210.

Telèfon: rodona verda 93 718 06 58 / rodona verda 682 589 517
escolaelisabadia@xtec.cat