El conill conillet es posa un jerseiet.
El conill conillet està cansadet.
La conilla té un fillet que es diu Tabalet.
El conill conillet agafa el cistellet.
El conill conillet està adormidet.
El conill caça un grill.

Berta, 1r.
El conill
La gallina camina per la Xina.
La gallina fa ous amb la seva amiga.
La gallina, gallineta mira la moneta.
La gallina, gallineta juga amb la piloteta.

Lara, 1r.
La gallina
L'esquirol i els dos amics

Un dia de bon matí, un esquirol que es deia Pol, volia trobar amics perquè no en tenia cap, només tenia el seu cosí que era una mica tossut. En Pol, va anar a buscar amics, i es va trobar en Tossut, el seu cosí pel camí.
Quan estaven xerrant es van trobar un conill que anava a buscar pastanagues, en Pol va preguntar-li on anava, el conill li va dir, a buscar pastanagues.
El conill li va preguntar com es deia, i en Pol li va dir:
- Jo em dic Pol.
- Doncs jo em dic Buquí. Vols ser amic meu?
- Sí que vull ser amic teu.
En Pol li va dir si tenia altres amics, i en Buquí li va dir que sí, i el va anar a buscar, llavors el va presentar. Es deia Mumi, es van presentar tots i van jugar a jocs. Vet aquí un gos, vet aquí un gat i aquest conte s'ha amagat.

Marta i Mercè, 2n
L'esquirol
La serp màgica

Fa molts i molts anys que hi havia una serp que era màgica. Vivia en un gran desert, però ella volia anar a buscar amics.
Després de molt caminar va arribar a un castell encantat. Se li va obrir la porta, va pujar per les escales i va caure en una trampa. Aquella trampa era una selva. Ella va trobar els seus amics de la selva i s'ho va passar molt bé jugant a pilota. Vet aquí un gat, vet aquí un gos aquest conte ja s'ha fos.

Marc i Joana, 2n.
La serp