L'esquelet dansaire

Autor: Thomas Brenzina
Títol: L'esquelet dansaire
Editorial: Cruïlla
Lloc: Barcelona
Any:
Argument: En Max és un nen que és amic d'uns monstres que viuen a la casa dels horrors.
En Boris, el montres, és el seu millor amic i sempre l'ajuda. En Max fa tornar sempre els monstres a la casa dels horrors perquè la Karla Kruel i l'Adornis Trosdelluç els volen atrapar per fer un circ però no els poden agafar perquè no els veuen mai i en Max no els vol dir mai on són.
Uns científics volen un esquelet per fer una festa i ho demanen a l'agència de monstres que ha creat en Max i es posen a buscar-ne un amb els seus amics monstres. Troben un esquelet pirata que viu a Amèrica i és amic d'un monstre, però no tenen transport per anar-lo a buscar a l'aeroport. Al final l'aconsegueixen perquè en Boris roba una limousina al professor de Mates d'en Max i el van a buscar. El porten a l'agència de monstres i el venen als científics per la seva festa perquè pugui ballar.
Opinió: Si heu llegit altres llibres de la col·lecció dels monstres ja coneixereu una mica a tots els personatges que hi apareixen. Aquest, és un llibre, com tots els altres, entretingut i que et fa passar una bona estona. Us el recomano.
Escrit per: Eloi Creus, de Cinquè