La Superiaia

Autor: Forrest Wilson
Títol: La Superiaia
Editorial: Aliorna
Lloc: Barcelona
Any: 1989
Argument: La iaia Smith és una velleta normal, petita, cabells blancs, havia de dur ulleres molt gruixudes i necessitava un aparell per sentir-hi. Era prima i carregada de reuma, havia de caminar amb un bastói anava sempre molt abrigada, fins i tot a l'estiu.
Estava asseguda en un banc del parc i de cop va sentir-se estranya, un feix de llum blava va sortir d'enlloc i va tocar la velleta. La va embolicar, a ella i al banc, durant un minut i després va desaparèixer.
Aquell minut li havia canviat la vida. A la iaia li havien passat tots els mals i queda convertida en superiaia, té més força que deu homes.
Tot això va passar per un error de l'inventor malvat, un home de mitjana edat, que la seva gran ambició a la vida era governar el món, ni més ni menys. La seva idea era usar la Supermàquina (que havia robat) per convertir els homes normals en Superhomes que formarien un exèrcit per ajudar-lo a dominar el món.
Quan l'inventor apuntava al seu ajudant el gat va saltar, va moure la màquina i el raig va sortir disparat per la finestra i va ensopegar amb la iaia.
A partir d'aquest moment la Superiaia comença la seva aventura, però mai no es deixarà entebanar per l'inventor.
I no us podem explicar més coses perquè sinó ja no el voldrieu llegir.
Opinió:
Escrit per: Alumnes de Sisè