Les Pinediques Les Pinediques

FEM TEATRE MUSICAL

Una obra de teatre musicada amb un bon sentit ètic: el Conte d'en Cluc, és clar. La història d'un animal molt estrany que es desviu per conèixer el seu gran secret: Qui és?, d'on ve?. Al final tothom s'ha quedat amb les ganes de saber quin animal és, però ja estem contents perquè a ell li agrada ser com és. En fi, quina és la moralitat?, doncs que hem de tenir una autoestima ben alta, som com som, què hi farem?

Els nens i nenes del Cicle Inicial, aquest curs, gràcies a aquest muntatge hem viscut una gran experiència. El dia 29 de maig tots vàrem anar cap a Barcelona a representar aquesta obra; ens havien seleccionat per les semifinals d'un concurs de teatre convocat arreu de Catalunya, i les Pinediques érem allà. Uauh! Quina emoció!

El conte d'en Cluc


La representació va sortir d'allò més bé, els actors van demostrar una gran seguretat i espotaneïtat a la vegada. I els cantants i els músics van afinar, tot i així no ens varen seleccionar, en fi, quina és la moralitat?, doncs que el més important és participar.