"CHINA RESTAURANT "

El menjar xinès varia molt segons la regió. Les zones del Nord fan servir molt all i les del centre el bitxo picant. Ara bé suposem que al parlar de la cuina xinesa tothom haurà sentit a parlar dels rotlles de primavera (popiah)

 

Chee cheong fun:

Fideus llargs amb carn o gambes i salsa dolça.

Truita d'ostres:

Es menja amb salsa de bitxo.

Sopa negra de pollastre amb herbes:

Plat que va bé per la salut.

Char kway teow:

Filet d'arròs fregit amb cloïses, salsa xinesa, ous i salsa negra dolça.

Pollastre amb llimona:

Pollastre fregit amb salsa de llimona.

 

Pudin de mango:

Kachang:

Gelat amb blat de moro, mongetes vermelles i gelatina.

   

Pastís de pastanaga:

Pasta semblant a un pastís o a un brioix que es menja amb melmelada i crema.

Popiah:

Rotlles de farina amb naps, enciam, mongetes, ou i gambes.

Filet amb pebre negre

Buda salta sobre la muralla:

Sopa de peix molt cara.

Ànec a la pequinesa:

Ànec rostit caramelitzat amb truita de verdures i salsa dolça.

Cranc amb bitxo:

Cheng teng :

Fruites amb gelatina, civada i mongetes.