|
Chee
cheong fun:
Fideus
llargs amb carn o gambes i salsa dolça.
|
Truita
d'ostres:
Es
menja amb salsa de bitxo.
|
|
|
Sopa
negra de pollastre amb herbes:
Plat
que va bé per la salut.
|
Char
kway teow:
Filet
d'arròs fregit amb cloïses, salsa xinesa, ous
i salsa negra dolça.
|
|
|
Pollastre
amb llimona:
Pollastre
fregit amb salsa de llimona.
|
|
|
|
Kachang:
Gelat
amb blat de moro, mongetes vermelles i gelatina.
|
|
|
|
|
Pastís
de pastanaga:
Pasta
semblant a un pastís o a un brioix que es menja amb
melmelada i crema.
|
Popiah:
Rotlles
de farina amb naps, enciam, mongetes, ou i gambes.
|
|
|
|
Buda
salta sobre la muralla:
Sopa
de peix molt cara.
|
|
|
Ànec
a la pequinesa:
Ànec
rostit caramelitzat amb truita de verdures i salsa dolça.
|
Cranc
amb bitxo:
|
|
|
Cheng
teng :
Fruites
amb gelatina, civada i mongetes.
|
|
|
|